Αρης: Προσπαθεί για colpo grosso με Μουνίρ

Φωτ. IMAGO

Αρης: Προσπαθεί για colpo grosso με Μουνίρ

Αλέξης Σαββόπουλος 17:03 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:34 - 10.08.2024

Σε επαφές με τον 28χρονο Μαροκινό δεξιό εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος απο τη Λας Πάλμας βρίσκεται ο Αρης σε μια ακόμη επιλογή από το πάνω ράφι που έχει όμως τις δυσκολίες της. Τι ζητάει ο παίκτης, τι προσφέρει ο Αρης...

Μια ακόμη εξαιρετική κίνηση προσπαθεί να κάνει ο Αρης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι κιτρινόμαυροι είναι σε επαφές το τελευταίο διάστημα με τον Μουνίρ Ελ Χαντάντι, πιο γνωστό ως Μουνίρ, τον 28χρονο αριστεροπόδαρο Μαροκινό με μεγάλη θητεία στο Ισπανικό πρωτάθλημα και πέρασμα απο Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Βαλένθια, Χετάφε, Αλαβές. Την περασμένη σεζόν ο Μουνίρ αγωνίστηκε στη Λας Πάλμας που μόλις είχε πάρει την άνοδο στη La Liga με την οποία είχε 39 παιχνίδια, τέσσερα γκολ και δυο ασιστ. Εκτός απο δεξί εξτρέμ, ο Μαροκινός μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο γεννημένος το 1995 και μεγαλωμένος στην Ισπανία παίκτης από πατέρα μαροκινό, ξεκίνησε απο τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο και μετακόμισε στη Λα Μασία το 2011 όπου και κατέκτησε το Youth League. Τον Αύγουστο του 2014 έκανε το ντεμπούτο του στη La Liga με την Μπαρτσελόνα σε αγώνα κόντρα στην Ελτσε για να ακολουθήσουν δυο δανεισμοί σε Βαλένθια (36 συμμ-επτά γκολ) και Αλαβές (37 συμμ- 14 γκολ). Στην Μπαρτσελόνα μέτρησε συνολικά 56 παιχνίδια με 12 γκολ και 11 ασιστ, για να πάρει μεταγραφή τον Γενάρη του 2019 στη Σεβίλλη έναντι 1εκ.

Ούγκο Μάγιο: Ενας από τους τελευταίους ρομαντικούς στο Βικελίδης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:02 - 26.07.2024

Ούγκο Μάγιο: Ενας από τους τελευταίους ρομαντικούς στο Βικελίδης

Η σχέση ανιδιοτελούς αγάπης και αφοσίωσης στη μια και μοναδική ομάδα που αγωνίστηκε στην πατρίδα του, ο 33χρονος δεξιού μπακ που φέρνει ο Αρης για να προσθέσει ποιότητα, εμπειρία και μια έντονη προσωπικότητα στα αποδυτήρια. Το Sportal ξετυλίγει το κουβάρι της μιας ζωής ντυμένης στα γαλάζια της Θέλτα.

Μέχρι τον Αύγουστο του 2022 στην ομάδα της Ανδαλουσιας με την οποία κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ, είχε 113 συμμετοχές, με 25 γκολ και επτά ασιστ. Συνέχισε στην Ισπανία αλλά στην Χετάφε αυτή τη φορά (31 συμμ- επτά γκολ) και πέρσι στη Λας Πάλμας απο την οποία έμεινε ελεύθερος. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές της Ισπανίας αλλά επέλεξε τελικά την Εθνική του Μαρόκο με την οποία έχει 11 συμμετοχές και δυο γκολ. Προφανώς πρόκειται για αξιόλογη αλλά και δύσκολη περίπτωση αφού εξαιτίας του γεγονότος ότι κυκλοφορεί ελεύθερος, είναι και αρκετοί οι μνηστήρες ενώ και το κασέ του παραμένει πολύ υψηλό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ο παίκτης αξιώνει 1,5 εκ ευρώ, ποσό στο οποίο δεν μπορεί να φτάσει ο Αρης που φέρεται να προσφέρει περίπου 800.000 ευρώ. Το θετικό είναι πάντως ότι ο Μουνίρ, παρότι έχει πρόταση με 4εκ ευρώ από το Κατάρ δεν θέλει να πάει εκεί και ο Αρης συνεχίζει να ελπίζει αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του...

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης
EUROCUP

21:41 - 09.08.2024

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της σεζόν 2024 - 2025, με τους Θεσσαλονικείς να γίνονται η πρώτη ομάδα της Stoiximan Basket League (και όχι μόνο) που άρχισε από τώρα τη δουλειά.