Άρης: Πρώτη αποστολή με όλα τα νέα πρόσωπα
i

@intime

Άρης: Πρώτη αποστολή με όλα τα νέα πρόσωπα

Αλέξης Σαββόπουλος 21:23 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 17.08.2024

Ο Μάντζιος πήρε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο τα επτά από τα οκτώ (πλην Σίστο) μεταγραφικά αποκτήματα ώστε να διαχειριστεί τις απουσίες.

Με όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ταξίδεψε στην Αθήνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο Άρης. Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους… νεοφερμένους αφού έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των τριών τιμωρημένων (Νταρίντα, Ζουλ, Σουλεϊμάνοφ) καθώς και την απουσία του τραυματία Σίστο.

Έτσι για να συμπληρώσει αποστολή πήρε στην 20άδα, Μάγιο, Φρίντεκ, Σίντκλεφ, Φαμπιάνο, Ντιαντί, Μόντσου και Σιφουέντες, χωρίς αυτό, απαραίτητα να σημαίνει ότι θα αγωνιστούν στο βασικό σχήμα, όλοι. Προβάδισμα έχουν όσοι είναι περισσότερο καιρό με την ομάδα, όπως οι Μόντσου, Μάγιο.

Άρης: Από τον Κόκε… στον Μόντσου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:32 - 03.08.2024

Άρης: Από τον Κόκε… στον Μόντσου

Γιατί ο Ισπανός κεντρικός χαφ θα γίνει ο σύγχρονος Μίδας του Άρη αλλά και η ακριβότερη μεταγραφής της ιστορίας του club, ξεπερνώντας τον εμβληματικό Σέρχιο Κόκε αλλά και τον επίσης συμπατριώτης του Μάνου Γκαρθία.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο αποτελείται από τους: Κουέστα, Σίντκλεφ, Ούγκο Μάγιο, Φρίντεκ, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φραν Βέλεθ, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σαβέριο, Σαμόρα, Ντιαντί, Λορέν Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.  

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ Ζαν Ζιλ Εμβοντό, (τιμωρημένοι), Σίστο (τραυματίας), Πάβιτσιτς, Κυριαζής.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!