Αρης: Πρόβλημα με Μάγιο και Μόντσου
i

Μόντσου@intime

Αρης: Πρόβλημα με Μάγιο και Μόντσου

Αλέξης Σαββόπουλος 23:01 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 09.09.2024

Εκτός προπόνησης οι δυο παίκτες. Μέσα στην εβδομάδα θα κριθεί η παρουσία τους στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Με δυο προβλήματα ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του Αρη. Μετά το ρεπό της Κυριακής, η επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Αρη, είχε δυο απόντες.

Στην προπόνηση της Δευτέρας που ήταν απογευματινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού και παιχνίδια κατοχής μπάλας), απουσίαζαν οι Μόντσου Ροντρίγκεθ (έχει ένα χτύπημα στο πόδι) και ο Ούγκο Μάγιο που παραμένει τραυματίας απο τον αγώνα με τον Αστέρα όταν και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Αμφότεροι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής τους και φυσικά θα κριθεί η παρουσία τους στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

Την Τετάρτη η ομάδα στο περίπτερο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Εντωμεταξύ το απόγευμα της Τετάρτης (11/09, 18:45) σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα θα επισκεφτεί το περίπτερο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να γνωριστούν από κοντά με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας του Αρη.