Αρης: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Βέλεθ
i

Βέλεθ©intime

Αρης: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Βέλεθ

Εκτός προπόνησης με ίωση ο Ισπανός αμυντικός. Αύριο θα κριθεί η συμμετοχή του στην αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα. Ρόουζ και Φαμπιάνο οι εναλλακτικές για τον Μάντζιο.

Στην τελική ευθεία ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Αστέρα έχει μπει ο Άρης, αλλά ένα απρόοπτο με τον Βέλεθ, απειλεί να του στερήσει τη συμμετοχή από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν, αναγκάζοντας τον Άκη Μάντζιο να έχει έτοιμο και το plan B. Ο Ισπανός αμυντικός απουσίαζε από τη σημερινή πρωινή προπόνηση, αφού ταλαιπωρείται από ίωση. Αν δεν καταφέρει να προπονηθεί ούτε αύριο που ανακοινώνεται και η αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου, τότε δεν αποκλείεται να τεθεί νοκ άουτ. Σε αυτή την περίπτωση τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει είτε ο Ρόουζ είτε ο Φαμπιάνο. Ο Γάλλος σαφώς είναι σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας από τον Βραζιλιάνο που θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή, αφού δεν συμμετείχε στην προετοιμασία.

Ο Γούντμπερι ήρθε στην Ελλάδα «για τον Άρη και την μπασκετική κουλτούρα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:38 - 28.08.2024

Ο Γούντμπερι ήρθε στην Ελλάδα «για τον Άρη και την μπασκετική κουλτούρα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη έκανε στην ιστοσελίδα της ομάδας, ο Τρέι Γούντμπερι και εξήγησε τους λόγους που επέλεξε την Ελλάδα ως το νέο προορισμό της επαγγελματικής του καριέρας.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, ασκήσεις αμυντικής μετάβασης, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι τακτικής) ενώ αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα AKTOR (31/08, 20:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».