Άρης: Ψάχνει μια ντουζίνα παίκτες… και έχει ένα μήνα
i

@intime

Άρης: Ψάχνει μια ντουζίνα παίκτες… και έχει ένα μήνα

Αλέξης Σαββόπουλος 15:05 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 18.07.2024

Μάχη με το χρόνο δίνει ο Αρης προκειμένου να ολοκληρώσει τις πρώτες προσθήκες στο ρόστερ που αυτή τη στιγμή έχει πολλά κενά. Γιατί έχει καθυστερήσει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Ο Άρης επέστρεψε από την Πτολεμαΐδα, έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας του και μετά από μερικές προπονήσεις στο Ρύσιο, η αποστολή θα μετακομίσει στο αθλητικό κέντρο λίγο έξω από το Ρότερνταμ για το δεύτερο στάδιο. Πιο συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» αναχωρούν για την Ολλανδία την επόμενη Κυριακή 21 του μήνα.

Λιγότερο από τρεις μέρες  πλέον για την αναχώρηση για την Ολλανδία όπου θα δοθούν και τα πρώτα φιλικά και ένα μήνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν έχει γίνει ακόμη… σεφτές στις μεταγραφές και είναι αλήθεια ότι σιγά-σιγά θα αρχίσει να πιέζει και ο χρόνος. Ο προπονητής διαχειρίζεται αυτή τη στιγμή ένα ρόστερ που δεν θα έχει καμία σχέση όταν ολοκληρωθούν οι προσθήκες. Με παίκτες που δεν υπολογίζονται και έχουν ενημερωθεί για αυτό (Πάρντο, Πάβισιτς, Τζούρασεκ) αλλά παραμένουν γιατί δεν έχουν έρθει ακόμη αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν, άλλους που είναι στον αέρα (Οντουμπάτζο, Μορόν, ίσως και Μάνου Γκαρθία, Ζουλ) και αρκετά κενά προς κάλυψη σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας.

Με βάση τον σχεδιασμό που έχει γίνει, προσθήκες είναι αναγκαίο να γίνουν σε όλες τις γραμμές και μάλιστα με ποδοσφαιριστές που θα λογίζονται βασικοί στο μυαλό του Μάντζιου και θα συντελέσουν στην ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ. Προσώρας για τον Άρη, οι μεταγραφές εξελίσσονται σε δυσεπίλυτο γρίφο.

Για διάφορους λόγους που είτε σχετίζονται με το οικονομικό είτε με τη δυσκολία να πειστούν να έρθουν στην Ελλάδα είτε γιατί αποτελούν καλές αλλά δύσκολες ως προς την υλοποίησή τους, περιπτώσεις. Ότι από τα παραπάνω και αν ισχύει, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Τρεις μέρες πριν από την αναχώρηση για την Ολλανδία και ένα μήνα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, τα κενά είναι πολλά και ο χρόνος πλέον λιγότερος.

Το βάρος δεν έχει πέσει σε κάποια συγκεκριμένη θέση αφού ο Άρης μοιάζει να κάνει τις τελευταίες ώρες κυριολεκτικά All in. Έχει καταθέσει προτάσεις σε τουλάχιστον πέντε παίκτες και αισιοδοξεί ότι θα πάρει κάποιες καταφατικές απαντήσεις, ίσως και μέσα στην μέρα.