Άρης: «Ψάχτηκε» για Παλάσιος αλλά τελικά υπογράφει στην Ταγιέρες

Σεμπάστιαν Παλάσιος

i

Intime

Άρης: «Ψάχτηκε» για Παλάσιος αλλά τελικά υπογράφει στην Ταγιέρες

Αλέξης Σαββόπουλος 10:16 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 16.07.2024

Οι κιτρινόμαυροι βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του πρώην εξτρέμ του Παναθηναϊκού αλλά το σχεδόν 1εκ ευρώ που αξίωσε τον… έστειλε ξανά στην πατρίδα του και την Ταγιέρες.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος που επιστρέφει στην Αργεντινή για λογαριασμό της Ταγιέρες μετά από τα τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό, ήταν μια από τις περιπτώσεις με τις οποίες ασχολήθηκε ο Άρης τις προηγούμενες μέρες στα πλαίσια της προσπάθειας να ενισχυθεί στα φτερά της επίθεσης.

Θέλοντας να πάει σε μια γνώριμη, δοκιμασμένη και απόλυτα πετυχημένη συνταγή, με ένα ποδοσφαιριστή που γνωρίζει άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα και που θα ταίριαζε στο λάτιν περιβάλλον της ομάδας, ο Άρης βολιδοσκόπησε τις προηγούμενες μέρες τις προθέσεις του Σεμπάστιαν Παλάσιος να παραμείνει στην Ελλάδα, έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό μετά από μια γεμάτη τριετία, στην διάρκεια της οποίας μέτρησε 120 συμμετοχές, 26 γκολ και 13 ασιστ παίζοντας κατά κύριο λόγο ως δεξιός εξτρέμ.

Ο Άρης ήταν διατεθειμένος να του προσφέρει ένα διετές συμβόλαιο με καλά χρήματα και φυσικά εγγυημένη αγωνιστική παρουσία τη νέα σεζόν, όμως οι οικονομικές του απαιτήσεις στάθηκαν από την πρώτη στιγμή ανασταλτικό παράγοντα στην υλοποίηση μιας καλής και στοχευμένης προσθήκης στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ο Παλάσιος αξίωσε για να συνεχίσει τη καριέρα του στον Άρη ένα ποσό λίγο κάτω από 1εκ ευρώ καθαρές ετήσιες απολαβές. Νούμερο που κρίθηκε υπερβολικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στρέφοντάς την σε άλλες περιπτώσεις.

Την είδηση της επιστροφής στην Αργεντινή και την Ταγιέρες, επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Λουίς Σέζαρ Μέρλο που έγραψε ότι ταξιδεύει σήμερα για να υπογράψει για 2+1 χρόνια και θα αγωνιστεί εκεί για τρίτη φορά στην καριέρα του. Ο ίδιος είχε γράψει σε ανάρτησή του ότι ο Άρης ενδιαφέρεται και μάλιστα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του 27χρονου εξτρέμ Αλεχάντρο Μαρτίνες που αγωνίζεται στην Ταγιέρες και περιμένει την απάντησή της και μένει να δούμε αν η απόκτηση του Παλάσιος, θα επηρεάσει την υπόθεση του Μαρτίνες.