Άρης: Ψηφίζει υπέρ του νέου φορμάτ που δηλώνει και τον στόχο του για 4άδα
i

©intime

Άρης: Ψηφίζει υπέρ του νέου φορμάτ που δηλώνει και τον στόχο του για 4άδα

Αλέξης Σαββόπουλος 10:48 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 09.07.2024

Ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει ο Άρης στη Γ.Σ της λίγκας με θέμα το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Αύριο Τετάρτη 10/7, όπως έχει ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στη Σούπερ Λιγκ για το σύστημα διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος. Ως γνωστόν η πρόταση που έχει τεθεί και φαίνεται ότι έχει αρκετούς υπέρμαχους, κάνει λόγο για πλέι οφ των θέσεων 1-4, 5-8 και πλέι άουτ 9-14.

Παρά τα όσα ακούγονται και αναπαράγονται το τελευταίο διάστημα περί φωτογραφικής αναδιάρθρωσης του συστήματος διεξαγωγής του πρωταθλήματος της περιόδου 2024-25 που στόχο έχει να… πετάξει εκτός του Άρη, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ Άρης θα ψηφίσει υπέρ του νέου φορμάτ για πλέι οφ 1-4 και 5-8, αφού όπως υποστηρίζει, όπως και πολλές ομάδες, κάτι τέτοιο, θα βοηθήσει στην βελτίωση του παραγόμενου προϊόντος και θα συντελέσει στην αναβάθμιση του νέου πρωταθλήματος.

Ταυτόχρονα, μέσω της θέσης που θα κρατήσει ο Άρης στην ψηφοφορία για το νέο φορμάτ, δηλώνεται κατά κάποιο τρόπο χωρίς να ειπωθεί επίσημα όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια και ο στόχος του club για την επόμενη σεζόν που είναι άλλος από την είσοδο στην πρώτη τετράδα. Κάτι που ο Άρης θυμίζουμε πέτυχε δυο φορές τα τελευταία χρόνια, όταν τερμάτισε δυο φορές στην 3η θέση και τη μια χρονιά 2ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αυτό βέβαια προϋποθέτει και τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα κοιτάξει στα μάτια αγωνιστικά τους άλλους τέσσερις μεγάλους που έχουν ξεκάθαρα τον ίδιο στόχο και τη δημιουργία όλων των συνθηκών για την επίτευξη κάτι τέτοιου.