Άρης: Ρόουζ - Φαμπιάνο, ένας στους δυο κερδίζει
i

©intime

Άρης: Ρόουζ - Φαμπιάνο, ένας στους δυο κερδίζει

Αλέξης Σαββόπουλος 10:57 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 31.08.2024

Ποιος είναι και πως στοιχειοθετείται ο μοναδικός προβληματισμός του Μάντζιου για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Αστέρα.

Σε σταυρόλεξο για εύκολους λύτες εξελισσόταν η ενδεκάδα του Άρη για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Μέχρι την Πέμπτη που… χτυπήθηκε από ίωση ο Βέλεθ δεν υπήρχαν ούτε απορίες ούτε και ερωτηματικά προς απάντηση. Η καλή εικόνα όσων έπαιξαν στις Σέρρες και η διάθεση του Μάντζιου να δώσει στην ίδια ενδεκάδα ένα ακόμη παιχνίδι για να αποκτήσει χημεία, δεν προμήνυε αλλαγές.

Η απουσία του Ισπανού αναγκάζει τον προπονητή του Άρη να προχωρήσει σε αλλαγή πλάνου και ταυτόχρονα δημιουργεί και ένα ερωτηματικό ποιος θα αντικαταστήσει τον Βέλεθ. Αν ο Φαμπιάνο ήταν σε ένα καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας δεν θα υπήρχε ζήτημα, λαμβάνοντας υπόψη και την επικοινωνία που έχει… χτίσει με τον Μπράμπετς. Αυτό είναι που προβληματίζει τον Μάντζιο και βάζει στο κάδρο και τον Ρόουζ που σαφώς είναι πιο έτοιμος και ίσως το πιο δίκαιο να αγωνιστεί. Θα δούμε….

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι δέκα λογικά θα είναι οι ίδιοι του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Κουεστα στο τέρμα, Μάγιο και Φρίντεκ στα άκρα με τον Μπράμπετς να περιμένει τον παρτενέρ του, Σιφουεντες. Μόντσου και Μάνου Γκαρθία στα χάφ και Σιστο, Ντιαντί και Μορόν στην επίθεση.