Άρης: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας
i

©ARISFC

Άρης: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας

Αλέξης Σαββόπουλος 12:09 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 02.07.2024

Ίδιες τιμές με πέρυσι και νέα οικογενειακά πακέτα στα διαρκείας της ΠΑΕ Άρης που είναι από σήμερα στη διάθεση του κοινού.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν, με τους αγώνες να αφορούν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και αυτά του Κυπέλλου. Η διαφοροποίηση είναι ότι προστέθηκαν νέα οικογενειακά πακέτα στις θύρες 2, 7 και 9.Τα Εισιτήρια Διαρκείας περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της Super League (κανονική διάρκεια - Playoffs) και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εκπτώσεις-Προνόμια στα Εισιτήρια Διαρκείας

– Προσφορά* από το Μεγάλο Χορηγό της ομάδας NOVIBET: “Πανηγυρίζεις διπλά”. 10€ Free Bet σε κάθε εντός έδρας γκολ του Αρη στο πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια και playoffs). *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

– NOVA Δωρεάν καρτοκινητό με μόνη προϋπόθεση τη μηνιαία ανανέωση με 13€ ή 15€ σας δίνει για πάντα : 1) με 13€: 238 GB + 1000 ΄ + 300 SMS ή 2) με 15€: 243 GB + ∞ ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ + 500 SMS ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

– Kappa Έκπτωση 20% στα καταστήματα Admiral

– Δωρεάν η κάρτα ΥΓΕΙΑΣ “ARIS EY CLUB”, και μπορείτε να την προμηθευτείτε από το https://aris.eyclub.gr/

– Έκπτωση 10% σε ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ από την ARIS F.C. Boutique και το e-shop.

Τα προνόμια και τις προσφορές των Στρατηγικών Συνεργατών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μπορείτε να τις δείτε στο παρακάτω link https: www.arisfc.com.gr/index.php/gr/eisitiria/pronomia-filathlon (ανανεώνεται συνεχώς).

Το εισιτήριο διαρκείας στο GOV.GR WALLET

Επισημαίνουμε στους φιλάθλους μας ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-2025 η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται με τους προσωπικούς κωδικούς Taxis Net.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για εγκατάσταση από το Google Play και το App Store και είναι απαραίτητο ο χρήστης να είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ). Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στο tickets.gov.gr

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα θα πρέπει να ανατρέξετε αποκλειστικά και μόνο στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) .

Επιπλέον Πληροφορίες

– Τα Εισιτήρια Διαρκείας είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1).

– Για την ανανέωση αλλά και για τις νέες αγορές Εισιτηρίων Διαρκείας είναι απαραίτητα και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τα ακόλουθα:

Α.Μ.Κ.Α.

E – mail

Αριθμός Κινητού Τηλεφώνου.

ΑΔΤ

Κάρτα Διαρκείας 2023 – 2024 (αφορά τους παλαιούς κατόχους).

Κάρτα ΦΙΛΑΘΛΟΥ Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ARIS FC BOUTIQUE

Γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδη”, Αλ. Παπαναστασίου 154, Χαριλαόυ, Τ.Κ. 54249. Τηλ. 30 231 231 3303 ( επιλογή Νο 1 )

Fax: 30 2310 309 035

E-mail: [email protected]