Ο Άρης ανακοίνωσε τον Παμλίδη που θα δοθεί δανεικός στην Καλαμάτα

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Παμλίδη που θα δοθεί δανεικός στην Καλαμάτα

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:49 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 03.08.2024

Την απόκτηση του Γιώργου Παμλίδη ανακοίνωσε το Σάββατο (3/8) ο Άρης. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους» θα παραχωρηθεί δανεικός στην Καλαμάτα.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Μόντσου ο Άρης ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιώργου Παμλίδη. Ο 31χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους «κίτρινους» θα δοθεί δανεικός στην Καλαμάτα.

Ο Παμλίδης την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 28 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας δύο ασίστ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κέρκυρα, Εργοτέλη, Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΛ. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 242 συμμετοχές, 40 γκολ και 18 ασίστ αγωνιζόμενος κυρίως στα άκρα της επίθεσης. Στη Super League έχει καταγράψει 151 παιχνίδια και 17 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Παμλίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Στο ξεκίνημα θα φανεί η σημασία της καλής δουλειάς με τον περσινό κορμό

Στο ξεκίνημα θα φανεί η σημασία της καλής δουλειάς με τον περσινό κορμό

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει για την ανακούφιση που προκάλεσε η απόφαση της εφέσεων, τη σημασία της δουλειάς που έγινε με τον περσινό βασικό κορμό παικτών και γιατί στο ξεκίνημα ο Μάντζιος είναι υποχρεωμένος να στηριχτεί σε αυτούς.

Ο Έλληνας επιθετικός, που γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1993, αγωνίζονταν τα τελευταία δύο χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα και την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Καλαμάτα».