Άρης: Στη λίστα των στόπερ και ο Πάπε Αμπού Σισέ

Ο Πάπε Αμπού Σισέ

Άρης: Στη λίστα των στόπερ και ο Πάπε Αμπού Σισέ

Αλέξης Σαββόπουλος 17:40 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 21.07.2024

Τον υψηλόσωμο (1,97.) πρώην κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού που έφτασε μια ανάσα από την ΑΕΚ, έχει ψηλά στη λίστα του ο Άρης για να κλείσει την τετράδα των στόπερ αντικαθιστώντας τον Φαμπιάνο.

Έφτασε μια ανάσα από την ΑΕΚ, σχεδόν ανακοινώθηκε αλλά τελικά δεν υπέγραψε για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, αλλά δεν αποκλείεται να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Πάπε Αμπού Σισέ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Αδανα Ντεμίρσπορ, αλλά έμεινε ελεύθερος πρόσφατα και έλυσε το συμβόλαιό του λόγω οικονομικών προβλημάτων των Τούρκων, με την οποία συμμετείχε σε 13 ματς. Ο Άρης αναζητά ούτως ή άλλως ένα κεντρικό αμυντικό για να αντικαταστήσει τον Φαμπιάνο και φαίνεται ότι τον βρίσκει στο πρόσωπο του υψηλόσωμου Σισέ που έχει και το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο παίκτης προτάθηκε στον Άρη και ήδη οι δυο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή διερευνώντας τις πιθανότητες μιας συνεργασίας,.

Ο υψηλόσωμος (1,97μ.) στόπερ αποκτήθηκε από τους "ερυθρόλευκους" το καλοκαίρι του 2017 από την Αζαξιό για ένα ποσό περίπου 700.000 ευρώ, ενώ στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό πρόλαβε να γράψει 151 εμφανίσεις με απολογισμό 17 γκολ.

Τη σεζόν 2021/22 και πιο συγκεκριμένα τον Γενάρη του 2021 δόθηκε δανεικός από τους Πειραιώτες στη Σεντ Ετιέν με την οποία έκανε 15 παιχνίδια αλλά δεν ενεργοποίησαν την ρήτρα αγοράς, ενώ το καλοκαίρι του 2023 αγοράστηκε από τους Τούρκους της Αλάνια έναντι 600.000 ευρώ.

Ο Σισέ είναι διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει 16 φορές με ένα γκολ με τελευταία συμμετοχή τον Νοέμβριο του 2022 στα ματς της Εθνικής Σενεγάλης στο Μουντιάλ του Κατάρ.

«Οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Σισέ και ΑΕΚ!»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:14 - 28.06.2024

«Οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Σισέ και ΑΕΚ!»

Η ΑΕΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα φοράει τον Δικέφαλο στο στήθος για τα τέσσερα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του RMC Sport, Σάχα Ταβολιέρι.