Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Σίντκλεφ

Φίλιπ Σίντκλεφ

i

©Intime

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Σίντκλεφ

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:00 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 09.08.2024

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (9/8) ο Φίλιπ Σίντκλεφ.

«Πάτησε» Ελλάδα ο Φίλιπ Σίντκλεφ. Ο Σουηδός τερματοφύλακας βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (9/8) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Τι ισχύει με Μορόν και Άρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:08 - 09.08.2024

Τι ισχύει με Μορόν και Άρη

Φήμες θέλουν τον Λορέν Μορόν να είναι έτοιμος να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και να βάλει μπόλικα εκατομμύρια στα ταμεία του Άρη. Τι ισχύει όμως πραγματικά...

Ο Σίντκλεφ θα περάσει μέχρι αύριο από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι θα βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των 1,5 εκατ. ευρώ.

Κατά πάσα πιθανότητα ο 19χρονος Σουηδός πορτιέρε θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, εκτός εάν… τρέξουν τόσο γρήγορα οι διαδικασίες και είναι διαθέσιμος για την πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Λαμία (10/08).

Ο Σίντκλεφ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, θα κλείσει την τριάδα των τερματοφυλάκων μαζί με τους Κουέστα και Κυριαζή.

Ο Σίντκλεφ ήταν στην Μπρομαποϊκάρνα, με της οποίας τη φανέλα μέτρησε 41 συμμετοχές, ενώ είναι και διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!