Στην Αλαχουελένσε ο Ματαρίτα 

Ρόναλντ Ματαρίτα

i

©Intime

Στην Αλαχουελένσε ο Ματαρίτα 

Αλέξης Σαββόπουλος 21:35 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 13.06.2024

Η πρώην ομάδα του κοσταρικανού αριστερού μπακ του Άρη ανακοίνωσε την επιστροφή του στην πατρίδα του.

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Ρόναλντ Ματαρίτα που εδώ και μήνες ήταν εκτός πλανών του Άρη και είχε μάλιστα αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη πριν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Τον παίκτη ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Tο περίεργο στην περίπτωση του πρώην αριστερού μπακ των κιτρινόμαυρων, είναι ότι ο Άρης δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τη λυση της συνεργασίας με τον παίκτη, παρότι είναι γνωστό ότι δεν τον υπολογίζει. Αυτό σημαίνει πιθανότατα ότι ο παίκτης προέβη σε μονομερή καταγγελια του συμβολαίου του και κάνοντας χρήση αυτού του δικαιώματος, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλαχουελένσε.

Στον Άρη το πέρασμά του ήταν αποτυχημένο αφού αγωνίστηκε μόλις σε ένα ματς πρωταθλήματος, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό και στα τέσσερα ευρωπαικά παιχνίδια του περασμένου καλοκαιριού.

Στην ανακοίνωση της Αλαχουελένσε αναφέρεται:

«Ο Ρόναλντ Ματαρίτα επιστρέφει σπίτι!

Η Liga Deportiva Alajuelense είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Ronald Matarrita στις τάξεις της. Ο 29χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε με τον σύλλογο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σε όλη του την καριέρα, ο Ρόναλντ δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Η αγάπη του για τα χρώματά μας είναι εμφανής. Το έχει αποδείξει κάθε φορά που έχει βρεθεί στη χώρα, μας υποστηρίζει στα κοινωνικά δίκτυα, φορώντας τη φανέλα μας. Η επιθυμία του να επιστρέψει στο σπίτι ήταν ένας στόχος που έπρεπε να εκπληρώσει.

Αυτό το αίσθημα του ανήκει, καθιστώντας τον σημείο αναφοράς για τους οπαδούς της Manuda και για ολόκληρο το πρωτάθλημα.

“Πάντα το είχα στην καρδιά μου να επιστρέψω σπίτι, στη Liga Deportiva Alajuelense. Το μέρος που μου έδωσε τα πάντα και όπου πάντα ονειρευόμουν ότι θα φτάσει αυτή η μέρα. Είναι τιμή μου να επιστρέψω για να συνεισφέρω την εμπειρία μου και να παλέψω για τους τίτλους που αξίζουν οι οπαδοί μας. Σας διαβεβαιώνω ότι θα υπερασπίζομαι πάντα αυτή τη φανέλα μέχρι θανάτου”, δήλωσε ο Ματαρίτα.

Με την έλευση του Ματαρίτα, η Αλαχουελένσε όχι μόνο αποκτά έναν παίκτη με εξαιρετική ποιότητα κι εμπειρία, αλλά και έναν ηγέτη εντός και εκτός γηπέδου. Η αφοσίωση, ο επαγγελματισμός και η αφοσίωσή τους θα είναι απαραίτητα για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου τις επόμενες σεζόν.

Με αυτήν την προσθήκη, η Liga Deportiva Alajuelense επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να διατηρήσει μια ανταγωνιστική ομάδα με ταυτότητα που παλεύει για τα πάντα αυτή τη σεζόν.

Προπονημένος από την παιδική ηλικία στα μικρά μας πρωταθλήματα, ο “Μάτα” ήταν μέρος της πρώτης κατηγορίας LDA από το 2013 έως το 2016, περίοδο κατά την οποία έπαιξε 78 επίσημους αγώνες και κέρδισε ένα πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας.

Καλώς ήρθες πίσω σε αυτό που θα είναι πάντα το σπίτι σου “Μάτα”!».

Η ανάρτηση της Αλαχουελένσε