Άρης: Στο Ισραήλ γράφουν για τον Πιερό, που όντως απασχόλησε τον Αρη

Ο Πιερό κόντρα στον Ολυμπιακό.

i

©intime

Άρης: Στο Ισραήλ γράφουν για τον Πιερό, που όντως απασχόλησε τον Αρη

Αλέξης Σαββόπουλος 17:48 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 18.07.2024

Σύμφωνα με τα ισραηλινά media, ο Άρης κατέθεσε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του Φρανζί Πιερό αλλά η Μακάμπι Χάιφα αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 3.5 εκατ. ευρώ. Τι ακριβώς ισχύει με το ενδιαφέρον του Αρη.

Το όνομα του Πιερό έχει εμπλακεί στο μεταγραφικό ρεπορτάζ αρκετών ελληνικών ομάδων το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη φορά στο Ισραήλ εμφανίζουν και τον Αρη να έχει ασχοληθεί με τον υψηλόσωμο φορ με καταγωγή απο την Αϊτή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «m.one.co.il» οι «κίτρινοι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την αγορά του 29χρονου υψηλόσωμου επιθετικού και για την ακρίβεια αναφέρει ότι… «ο Άρης ανήκεις τις ομάδες που εκδήλωσαν επίσημο ενδιαφέρον για τον διεθνή επιθετικό ο οποίος πέρυσι σημείωσε 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Την ίδια στιγμή όμως γίνονται διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Ντάλας για τη μετακόμιση του παίκτη στο αμερικανικό Πρωτάθλημα. Η τιμή πώλησης του παίκτη είναι 3.5 εκατ. ευρώ και υπάρχει αμφιβολία για το κατά πόσο η ελληνική ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ποσό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι ότι πριν απο λίγες μέρες ο Αρης όντως… σκάλισε την περίπτωση απόκτησης του Πιερό στο ενδεχόμενο που παραχωρηθεί ο Μορόν. Διερεύνησε τις προθέσεις της Μακάμπι Χαϊφα και κατέθεσε πρόταση που κριθηκε χαμηλή απο τους Ισραηλινούς, αφού δεν ξεπερνούσε το 1εκ ευρώ. Η Μακάμπι γνωρίζει οτι ο Πιερό δεν θα ανανεώσει (το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι) και κινδυνεύει πολύ σοβαρά να τον χάσει δίχως να πάρει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, αλλά έχει ξεκινήσει από ψηλά τις απαιτήσεις της, στις ομάδες που της έχουν χτυπήσει την πόρτα της, μεταξύ αυτών και ο Αρης.

Είναι βέβαιο ότι όσο περνάει ο καιρός και… τρέχει η μεταγραφική περίοδος χωρίς να βρίσκεται ομάδα να δώσει τα 3,5 εκ, οι απαιτήσεις της θα μειώνονται. Ηδη σύμφωνα με τις πληροφορίες, αξιώνει πλέον κάτω απο 3εκ. Ο Αρης στην παρούσα φάση έχει αφήσει το όνομα του Πιερό στην άκρη και θα το… ξαναπιάσει, μόνο αν τις επόμενες εβδομάδες παραμένει διαθέσιμος και φυσικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει καλύψει ακόμη το κενό.