Άρης: Στοχευμένες και απολύτως αναγκαίες
i

Φρίντεκ©intime

Άρης: Στοχευμένες και απολύτως αναγκαίες

Αλέξης Σαββόπουλος 10:04 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 25.10.2024

Ποιο είναι το πλάνο του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ποιες είναι οι θέσεις που… παίζονται.

Ο Άρης μπαίνει σήμερα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του που έχει δυο άξονες. Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό αλλά κι αυτό με την ΑΕΚ για το κύπελλο που ακολουθεί την προσεχή Τετάρτη. Παιχνίδια διαφορετικά με διαφορετικές απαιτήσεις, ξεχωριστό διακύβευμα και ενδεχομένως που απαιτούν και άλλη προσέγγιση.

Κοινός παρονομαστής και των δυο αναμετρήσεων ότι ο Άρης πάει σε αυτές με καλή ψυχολογία και ουσιαστικά πλήρης. Κάτι που δίνει την δυνατότητα στον Άκη Μάντζιο να καταστρώσει τα πλάνα του, έχοντας στην άκρη του μυαλού του και την ανάγκη μιας κάποιας, έστω και μετρημένης διαχείρισης των προσώπων. Μια ίσως να είναι και αναγκαστική αφού ο Φαμπιάνο που ταλαιπωρείται από μια ίωση δεν έχει καταφέρει να κάνει κανονική προπόνηση αυτή την εβδομάδα. Ίσως το κάνει σήμερα αλλά έχει χάσει αρκετές αλλά και δυνάμεις. Άρα ο Μάντζιος έχει ήδη στο μυαλό του και το εναλλακτικό σενάριο που σε αυτή την περίπτωση είναι ο Βέλεθ.

Από εκεί και πέρα το ενδεχόμενο περαιτέρω αλλαγών είναι μικρό και αφορά 1-2 θέσεις. Αυτή του αριστερού μπακ με τον Φρίντεκ να έχει ένα προβάδισμα έναντι του Χουάνκαρ που επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος της πρώην ομάδας του. Η άλλη θέση που παίζεται είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ και τη διεκδικούν Σίστο και Σουλειμάνοφ.