Super deal για Άρη: Συμφωνία με Μορόν για νέο συμβόλαιο!

Super deal για Άρη: Συμφωνία με Μορόν για νέο συμβόλαιο!

Αλέξης Σαββόπουλος 17:45 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 08.10.2024

Παίκτης του Άρη για τα επόμενα χρόνια θα παραμείνει ο Λορέν Μορόν, καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης τα βρήκε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, ως το καλοκαίρι του 2027.

Κάτοικος «Κλεάνθης Βικελίδης» θα παραμείνει ο Λόρεν Μορόν και για τα επόμενα χρόνια αφού πριν από λίγο έδωσε τα χέρια με τον Άρη και την επόμενη εβδομάδα θα πέσουν και οι υπογραφές. Για να γίνει αυτό και να έχει αίσιο τέλος το -ευτυχώς για τον Άρη- μίνι σήριαλ της επέκτασης του συμβολαίου του Ισπανού επιθετικού, χρειάστηκε ένα διήμερο συνεχών διαπραγματεύσεων με την πλευρά του παίκτη, τον ίδιο τον 31χρονο επιθετικό και φυσικά τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Παράλληλα χρειάστηκε να γίνει μια ακόμη οικονομική υπέρβαση από μέρους του ισχυρού άνδρα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, όχι μόνο για να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, αλλά και γιατί στα αυτιά των ανθρώπων του Άρη έφτασαν τις τελευταίες μέρες, πληροφορίες ότι προσπάθησε να μπει… σφήνα άλλη ελληνική ομάδα. Ίσως και για αυτό να ήταν τόσο επιφυλακτικός ο παίκτης στις δηλώσεις που έκανε μετά την νίκη κόντρα στη Λαμία.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών ο Άρης πρότεινε στον Μορόν ένα νέο τριετές συμβόλαιο, με τροποποίηση των φετινών χαμηλών αποδοχών του. Η πρόταση ήταν για αποδοχές 700+800+900.000 συν μπόνους που έχουν να κάνουν με τα γκολ που θα σημειώσει, αν θα ξαναβγεί πρώτος σκόρερ καθώς και τους στόχους του club. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα πρόταση την οποία και τελικά αποδέχτηκε ο Ισπανός επιθετικός ήταν αυξημένη όσον αφορά τις ετήσιες απολαβές, ενώ μπήκαν και μπόνους που θα καταστήσουν τον Μορόν, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ. Για παράδειγμα, αν ξαναβγεί πρώτος σκόρερ και φέτος θα εισπράξει πριμ 100.000 ευρώ!

Το σημαντικότερο όλων ασφαλώς είναι ότι ο Άρης, μετά τους Κουέστα και Φαμπιάνο, καταφέρνει να «δέσει» με νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027 και τον περσινό πρώτο σκόρερ της Super League, έγκαιρα προκειμένου απόλυτα ικανοποιημένος πλέον και συγκεντρωμένος, να αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη..