Αρης: Συμφωνία με τον Ούγκο Μάγιο για αντι-Οντουμπάτζο

Φωτ. IMAGO

Αρης: Συμφωνία με τον Ούγκο Μάγιο για αντι-Οντουμπάτζο

Αλέξης Σαββόπουλος 18:50 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 24.07.2024

Τον ρέκορτμαν συμμετοχών στη LaLiga με τη Θέλτα 33χρονο Ισπανό δεξιό μπακ φέρνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για να αντιαταστήσει τον άγγλο μπακ. Συμφωνία για δυο χρόνια.

Ο Αρης, εδώ και λίγες μέρες έχει εντατικοποιήσει την αναζήτηση δεξιού μπακ προκειμένου να βρει τον αντιαταστάτη του Μόουζες Οντουμπάτζο που μετακόμισε στην ΑΕΚ. Και τον βρίσκει στο πρόσωπο του Ισπανού Ούγκο Μάγιο. Ενας πολύπειρος δεξιός μπακ που έχει φάει τα ισπανικά γήπεδα με το κουτάλι και έχει συνδέσει αναπόσπαστα το όνομά του με την Θέλτα. Οι κιτρινόμαυροι συμφώνησαν για δυο χρόνια με τον έμπειρο μπακ και τις επόμενες μέρες τον περιμένουν στη Θεσσαλονίκη για τα τυπικά.

Σίστο: Η κλασσική ιστορία ενός wonderkid που ψάχνει να βρει ξανά τον εαυτό του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:10 - 23.07.2024

Σίστο: Η κλασσική ιστορία ενός wonderkid που ψάχνει να βρει ξανά τον εαυτό του

To απίστευτo lifestory του 29χρονου Δανού εξτρέμ που έφερε στα μέρη μας ο Αρης. Η εποχή που όλη η Ευρώπη ήταν στρωμένη στα πόδια του, το γκολ ορόσημο κόντρα στη Γιουνάιτεντ και η vegan διατροφή που λίγο έλλειψε να του κοστίσει την καριέρα.

Ο γεννημένος στην πόλη Μαρίν της Γαλικίας τον Ιούνιο του 1991 ξεκίνησε απο τα τμήματα υποδομής της Θέλτα μέχρι να φτάσει στην 1η ομάδα με την οποία έκανε ντεμπούτο τον Αυγουστο του 2009. Απο εκείνη την ημέρα, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και ο Μάγιο επι 14 συναπτά έτη φόρεσε την γαλάζια φανέλα της Θελτα σε 449 παιχνίδια (σε πολλά απο αυτά συμπαίκτης και με τον Σίστο), ενώ κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων εμφανίσεων στην LaLiga για τη Θέλτα με 309 εμφανίσεις. Αρκετές φορές το όνομά του ενεπλάκη σε μεταγραφικά σενάρια στο εξωτερικό (όπως στη Φούλαμ) αλλά έμεινε πιστός στη Θέλτα ως τον Αύγουστο του 2023 που μετακόμισε στη Βραζιλία και στην Ιντερνασιονάλ με την οποία μέχριν πριν από λίγες μέρες που έμεινε ελεύθερος είχε 20 παιχνίδια με δυο γκολ, αφού αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Ο Μάγιο είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας και συμπαίκτης στην Κ19 με τον νυν παίκτη του Αρη, που αγωνίζεται μάλιστα στην ίδια θέση, τον Μάρτιν Μοντόγια.