Άρης: Συνεχίζει να προσπαθεί την υπέρβαση με τον Μενσά

Φωτ. IMAGO

Άρης: Συνεχίζει να προσπαθεί την υπέρβαση με τον Μενσά

Αλέξης Σαββόπουλος 22:37 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 02.08.2024

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να… παλεύει την περίπτωση του Γκανέζου επιτελικού μέσου γνωρίζοντας παράλληλα και τις δυσκολίες.

Ο Άρης έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Μόντσου για να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή από τη Βαγιαδολίδ αλλά συνεχίσει να βάζει ψηλά τον πήχη στο… από εδώ και πέρα των μεταγραφών, κρατώντας ζεστή την περίπτωση του Μπερνάρ Μενσά που ανήκει στην Αλ Ταϊ. Ο υποβιβασμός της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία έχει κάνει περίπλοκη την υπόθεση του 29χρονου Γκανέζου επιτελικού μέσου που λόγω μεγάλου συμβολαίου, εκτός απροόπτου δεν θα συνεχίσει εκεί. Απλά το καθεστώς στη Σαουδική Αραβία είναι διαφορετικό με ενεργή την συμμετοχή του Υπουργείου των Σπορ αλλά και της Saudi Pro League, η οποία είναι κάτι σαν μεσολαβητής για το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Μενσά έχει ενημερώσει την ομάδα του ότι θέλει να αποχωρήσει αφού δεν θέλει να αγωνιστεί στη 2η κατηγορία, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία στο ύψος της αποζημίωσης που ζητάει για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και κάπου εδώ εμπλέκεται και η Λίγκα. Ο Άρης εδώ και μέρες έχει γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον του σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος, ο παίκτης γνωρίζει μέχρι που μπορεί να ανέβει οικονομικά ο Άρης στην πρόσφορά του, δεν είναι αρνητικός στην προοπτική της Ελλάδας, αλλά είναι επίσης προφανές ότι, ως ελεύθερος θα προκύψουν κι άλλες προτάσεις για τον ίδιο. Για αυτό και οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις για τα χαφ εκτός του Γκανέζου.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Άρης έχει κάνει μια πολύ γενναιόδωρη πρόταση στον παίκτη αφού θεωρεί ότι είναι ένας μέσος που μπορεί να κάνει τη διαφορά με τις ικανότητές το και τις πλούσιες παραστάσεις από το πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη Γκιμαράες, το ισπανικό με Ατλέτικο Μαδρίτης και Χετάφε και φυσικά την σημαντική παρουσία στην Τουρκία με την Κασίμπασα, την Καϊσέρισπορ και την Μπεσίκτας με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα πραγματοποιώντας συνολικά 36 παιχνίδια με τέσσερα γκολ. Πέρσι με την Αλ Τάι σε 31 παιχνίδια είχε 14 γκολ. Είναι διεθνής τέσσερις φορές με την Εθνική Γκάνας έχοντας πετύχει και ένα γκολ.