Άρης: Τα 120 λεπτά με την ΑΕΚ φέρνουν ελεγχόμενο ροτέισον κόντρα στον Ολυμπιακό
i

@intime

Άρης: Τα 120 λεπτά με την ΑΕΚ φέρνουν ελεγχόμενο ροτέισον κόντρα στον Ολυμπιακό

Αλέξης Σαββόπουλος 09:06 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 14.08.2024

Οι… ακούνητοι από την ενδεκάδα και οι υποψήφιοι να πάρουν ανάσες από τον Ακη Μάντζιο.

Η υπερπροσπάθεια της επαναληπτικού με την ΑΕΚ σε συνδυασμό με τον ορισμό του πρώτου αγώνα με την Νίκη Βόλου την προσεχή Τετάρτη, είναι οι δυο παράγοντες που θα καθορίσουν τις επιλογές του Ακη Μάντζιου για τους έντεκα που θα ξεκινήσουν κόντρα στον Ολυμπιακό. Το βασικό ζητούμενο είναι η φρεσκάδα αφού υπάρχει μεγάλη καταπόνηση απο τα 120΄που χρειάστηκε να παίξουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Να παίξουν οι ίδιοι έντεκα ένα δεύτερο σερί απαιτητικό παιχνίδι μέσα σε διάστημα τέσσερων ημερών είναι και απίθανο αλλά και δεν συνίσταται, αφού ακολουθεί ένα διάστημα με συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ρόουζ: «Μετά από τέτοια πρόκριση, κάτι καλό θα συμβεί»

Ρόουζ: «Μετά από τέτοια πρόκριση, κάτι καλό θα συμβεί»

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός μίλησε για την πρόκριση επι της ΑΕΚ, επισήμανε ότι δεν τελείωσε ακόμη τίποτα, αλλά μοιράστηκε και την αισιοδοξία που νιώθει ότι κάτι καλό θα συμβεί μετά την επεισοδιακή πρόκριση.

Κάποιες σταθερες ασφαλώς υπάρχουν και θα διατηρηθούν. Οπως για παράδειγμα οι δυο στόπερ, Φαμπιάνο και Ρόουζ τώρα που είναι νοκ άουτ ο Μπράμπετς, ο Οντουμπάτζο, ο Νταρίντα και ο Μορόν. Απο εκεί και πέρα τα πάντα είναι ανοικτά και το ενδεχόμενο του ροτέισον εξαιρετικά πιθανό. Μια σχεδόν δεδομένη αλλαγή είναι στο αριστερό άκρο τη άμυνας που θα επιστρέψει ο Φεράρι αντί του Μοντόγια που έφυγε με κράμπες απο τη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Μια δεύτερη θα είναι αυτή του σκόρερ του τελευταίου πέναλτι, Μπίργκερ Βερστράτε στη μεσαία γραμμή. 

Ο Βέλγος που αγωνίστηκε στην παράταση θα πάρει τη θέση είτε του Ντουκουρέ είτε του Τζούρασεκ. Υποψήφιος για ξεκούραση είναι και ο Σουλεϊμάνοφ που αγωνίστηκε και στα 120 λεπτά. Ο Μιχάλης Παναγίδης που δεν αγωνίστηκε καθόλου με την ΑΕΚ είναι πιθανό να πάρει τη θέση του. Οι τελικές αποφάσεις του έλληνα τεχνικού θα παρθούν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και ανάλογα με τα δεδομένα που θα έχει στα χέρια του το τεχνικό τιμ.