Άρης: Τα… ρέστα του για Φαμπιάνο- Στο 1,8 η τελική πρόταση
i

@intime

Άρης: Τα… ρέστα του για Φαμπιάνο- Στο 1,8 η τελική πρόταση

Αλέξης Σαββόπουλος 19:59 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:42 - 04.07.2024

Ο Αρης κατέθεσε νέα προταση στον βραζιλιάνο για τριετες συμβόλαιο και του δίνει ένα 48ωρο να απαντήσει ειδάλλως ενεργοποιεί το plan b.

Η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Φαμπιάνο παραμένει ανοικτή για τον Αρη, αλλά όλα δείχνουν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν επιθυμεί να την τραβήκει εις μάκρος και να την κάνει σήριαλ του καλοκαιριού. Ο Αρης έκανε σήμερα νέα τελική πρόταση στον βραζιλιάνο αμυντικό προκειμένου να τον κρατήσει στο Κλεάνθης Βικελίδης, ύψους 1.8εκ ευρώ  για τρία χρονια.

Πρόκειται για μια ανεβασμένη πρόταση σε σχέση με την προηγούμενη που είχε καταθέσει στον Βραζιλιάνο και λογικά είναι και το… ταβάνι του Αρη, μιας και μιλάμε και για ποδοσφαιριστή που έχει ήδη συμπληρώσει τα 33 του χρόνια. Ο Φαμπιανο δεν απάντησε ούτε σε αυτή την πρόταση, όπως έκανε και στις προηγούμενες, κάτι που ξεκάθαρα σημαίνει ότι θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια να βρει συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα σε Κατάρ ή Σαουδική Αραβία, παρότι ακόμη δεν έχει τίποτα επίσημο στα χέρια του.

Ο Αρης με τον τρόπο αυτό επιδιώκει να πάρει μια τελική απάντηση απο τον παίκτη και αν δεν απαντήσει θετικά ή πει όχι τότε θα στραφει στις εναλλακτικές περιπτώσεις που ήδη έχει αρχίσει να εξετάζει. Η πρόταση σύμφωνα με τις πληροφοριες του Sportal, αφορά συμβόλαιο 2+1 χρόνων με ετήσιες απολαβές περίπου μισό εκατομύριο το χρόνο που μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων, φθάνουν στο ποσό του 1,8 εκ ευρώ. Μένει να φανεί αν η πρόταση θα είναι ικανή να τον κρατήσει στο Βικελίδης και τα επόμενα χρόνια...