Άρης: Τα τελευταία κομμάτια του μεταγραφικού παζλ
i

Καρυπίδης©intime

Άρης: Τα τελευταία κομμάτια του μεταγραφικού παζλ

Αλέξης Σαββόπουλος 16:37 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 25.08.2024

Τι συζήτησαν Άκης Μάντζιος και Θόδωρος Καρυπίδης για τις τελευταίες μεταγραφικές πινελιές. Οι δυο συν μια ακόμη προσθήκες στο ρόστερ. Αριστερό μπακ και φορ οι προτεραιότητες.

Το παιχνίδι του Άρη στις Σέρρες έβαλε για λίγο μια άνω τελεία στα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα και την ολοκλήρωσή τους. Η νίκη προσφέρει και την πάντα χρήσιμη ηρεμία, ώστε στον χρόνο που απομένει να γίνουν και οι επόμενες κινήσεις, οι οποίες θα καθοριστούν αφενός από τις ανάγκες του ρόστερ (έχοντας πλέον και ένα αγωνιστικό δείγμα γραφής δυο αγώνων συν αυτού που ακολουθεί με τον Αστέρα) και αφετέρου από τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν στην αγορά, με δεδομένο ότι απομένουν ακόμη κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες για να εκπνεύσει η προθεσμία και λογικά θα υπάρξουν… καραμπόλες.

Θόδωρος Καρυπίδης και Άκης Μάντζιος είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα βάλουν κάτω πριν από το παιχνίδι στις Σέρρες, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το βάρος από εδώ και πέρα θα δοθεί κατά βάση σε δυο θέσεις, συν μια εφόσον προκύψει κάτι καλό και συμβατό με τα οικονομικά. Οι δυο απόλυτες προτεραιότητες είναι αρχικά η πλαισίωση του Μάρτιν Φρίντεκ με έναν ακόμη αριστερό μπακ, στα χρήματα πάνω-κάτω που δαπανήθηκαν και για τον Τσέχο. Αυτός είναι και ο λόγος που… πάγωσε του Χουάνκαρ, εκτός και αν ο Ισπανός ρίξει τις απαιτήσεις του σε αυτά που του προτείνει ο Αρης.

Η δεύτερη επιβεβλημένη κίνηση είναι η προσθήκη ενός ακόμη φορ, ανεξάρτητα από την παραμονή ή όχι του Μορόν. Υπάρχει η περίπτωση του Αραούχο, αλλά σίγουρα όχι με τα χρήματα που αξιώνει ο αργεντινός. Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός έριξε στο τραπέζι την ανάγκη απόκτησης και ενός ακόμη αμυντικού μέσου για να θωρακίσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του ανασταλτικά, κυρίως στα ντέρμπι που η αγωνιστική προσέγγιση θα είναι διαφορετική.

ΠΑΕ Άρης: «Προστατεύουμε την ομάδα για να μην κλείσει ποτέ  ξανά το Βικελίδης»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:32 - 23.08.2024

ΠΑΕ Άρης: «Προστατεύουμε την ομάδα για να μην κλείσει ποτέ ξανά το Βικελίδης»

Τι αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Παίρνει μαζί της στις Σέρρες υπεύθυνο ασφαλείας που θα συνοδεύεται από δικηγόρο αλλά και εταιρεία σεκιούριτι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!