Παρελθόν και επίσημα ο Φεράρι από τον Άρη

Παρελθόν και επίσημα ο Φεράρι από τον Άρη

Sportal newsroom 22:04 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:12 - 12.08.2024

Τίτλοι τέλους μπήκαν και επίσημα στη συνεργασία του Φράνκο Φεράρι με τον Άρη, όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης η ομάδα.

Ήταν θέμα χρόνου και τελικά έγινε πράξη. Ο Φράνκο Φεράρι και ο Άρης θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, αφού ο σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Οι «κίτρινοι» και ο παίκτης έφτασαν σε συμφωνία για το κοινή συναινέσει διαζύγιο, το οποίο ήρθε με ομαλό τρόπο.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Franco Ferrari. H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Επίσημο: Στα «κίτρινα» ο Σίντκλεφ

Ποδοσφαιριστής του Άρη είναι κι επίσημα πλέον ο Φιλίπ Σίντκλεφ. Ο 19χρονος Σουηδός τερματοφύλακας, ο οποίος έφθασε χθες στη Θεσσαλονίκη, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία υπέγραψε με τους «κίτρινους» πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Carl Filip Sidklev με μεταγραφή από την IF Brommapojkarna για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Filip Sidklev γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 2005 στη Στοκχόλμη. Ο 19χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της IF Brommapojkarna και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα τη σεζόν 2022-2023.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Sidklev υπερασπίστηκε 41 φορές την εστία της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Είναι διεθνής με τις μικρές -ηλικιακά- εθνικές ομάδες της Σουηδίας (U17, U18, U21), ενώ έχει κληθεί και μια φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών της σκανδιναβικής χώρας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Από σήμερα ο Carl Filip Sidklev ανήκει στην οικογένεια του ΑΡΗ.

Välkommen Filip!»