Αρης: Τέλος στο σερί του Σαμόρα… αλλά και του Άρη
i

©intime

Αρης: Τέλος στο σερί του Σαμόρα… αλλά και του Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 14:10 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 14.08.2024

Ο Κοσταρικανός σταμάτησε στα 31 συνεχόμενα παιχνίδια την απίστευτη επίδοσή του ενώ ο Άρης στα οκτώ ματς αήττητος.

Ο Αλβάρο Σαμόρα αγωνίστηκε χθες βασικός στην Λεωφόρο και μάλιστα έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο. Ο Κοσταρικανός τρέχει ένα μοναδικό σερί 31 αγώνων με τη φανέλα του Άρη, καθιστώντας τον νεαρό, τον μοναδικό παίκτη που έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς πρωταθλήματος. Ο Σαμόρα πραγματοποίησε το ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη στις 17/8 κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, σε ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι κι έκτοτε είχε μια αδιάλειπτη παρουσία σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Τα ιδιαίτερα του Μάντζιου στον Σαμόρα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:54 - 27.02.2024

Τα ιδιαίτερα του Μάντζιου στον Σαμόρα

Η επιλογή του έλληνα τεχνικού να χρησιμοποιεί τον Κοσταρικανό ως εξτρέμ γεννήθηκε από την ανάγκη να καλυφθεί ένα κενό. Τι βλέπει στον νεαρό ο Μάντζιος και γιατί έχει επιδοθεί σε ιδιαίτερα μαθήματα.

Για την ακρίβεια ο 22χρονος αγωνίστηκε είτε βασικός (8 αγώνες), είτε κυρίως ως αλλαγή (22 αγώνες) στα επόμενα 30 παιχνίδια που έδωσε ο Άρης σε πρωτάθλημα (25 αγώνες) και κύπελλο (5 αγώνες), καταγράφοντας ένα ξεχωριστό σερί! Σύνολο 877΄ και τρία γκολ.

Δυστυχώς για αυτόν, αυτό το σερί σταμάτησε στον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αφού στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με την ΑΕΚ θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας, όπως και ο Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Στη Λεωφόρο τερματίστηκε άδοξα και το αήττητο σερί που… έτρεχε ο Άρης μέχρι τον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μετρούσε οκτώ σερί αγώνες χωρίς ήττα, μετά την εντός έδρας ήττα που είχε κάνει με 2-1 από τον Ολυμπιακό, διατηρώντας παράλληλα για τους τελευταίους τέσσερις αγώνες και το μηδέν στην άμυνα. Η χθεσινή ήταν η 3η ήττα μέσα στο 2024 για τον Άρη σε σύνολο 15 αγώνων.