Αρης: Θα επιμείνει… ισπανικά και φέτος

Λορέν Μορόν

Αρης: Θα επιμείνει… ισπανικά και φέτος

Αλέξης Σαββόπουλος 16:05 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:06 - 08.06.2024

Γιατί η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντλήσει κι αυτό το καλοκαίρι ποδοσφαιριστές απο την ισπανική δεξαμενή και σε τι επηρεάζουν τα playoffs στη LaLiga 2.

Απο μια αγαπημένη του αγορά θα αντλήσει και φέτος σε μεγάλο ποσοστό, αρκετούς απο τους παίκτες που θα αποκτήσει ο Αρης. Πρόκειται για την Ισπανική δεξαμενή που κατά καιρούς του έχει προσφέρει μερικούς από τους ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει έντονο το αποτύπωμά τους, με πιο πρόσφατη την περίπτωση του Λόρεν Μορόν. Οι κιτρινόμαυροι… επιμένουν ισπανικά και φέτος και σκοπεύουν να αξιοποιήσουν τη σχέση που έχουν χτίσει με αρκετές ομάδες, τόσο στη LaLiga όσο και στη LaLiga 2.

Βέβαια είναι μια δύσκολη αγορά και δεν είναι εύκολο να πειστούν οι ποδοσφαιριστές να αφήσουν τις ομάδες τους, για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ φέτος ειδικά ο Αρης έχει να αντιμετωπίσει και ένα ακόμη μειονέκτημα. Οτι δεν εξασφάλισε ευρωπαικό εισιτήριο. Για αυτό ποντάρει στις επαφές που έχει με μια σειρά από ομάδες στις δυο μεγάλες κατηγορίες του Ισπανικού πρωταθλήματος, προκειμένου να εμπιστευτούν κάποιους από τους παίκτες που διαθέτουν στο δυναμικό τους. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στη Μπέτις λόγω Μορόν αλλά και σε άλλες ομάδες. Οι κιτρινόμαυροι έχουν ήδη στα χέρια τους μια λίστα με αρκετές περιπτώσεις παικτών. Παλιές και νέες. Περιπτώσεις που τις κρατούν… ζεστές από τις δυο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους αλλά και νέες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Τόσο ελεύθερων παικτών αλλά και κάποιων που μπορούν να αποκτήσουν με τη μορφή του δανεισμού.

Πάντως άμεσα δύσκολα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, αφού η LaLiga έχει μόλις δυο εβδομάδες που ολοκληρώθηκε, ενώ αυτό το ΣΚ ξεκινούν και τα playoffs στη LaLiga 2 που θα ολοκληρωθούν σε 15 μέρες και υπάρχουν παίκτες που ενδιαφέρουν τους κιτρινόμαυρους που έχουν ακόμη υποχρεώσεις.

Ανεξάρτητα από αυτό όμως,το σημαντικό για τον Ακη Μάντζιο είναι οι παίκτες που θα επιλεγούν τελικά, να ταιριάζουν στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει, ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού, ποι κόστισαν στην ομάδα και δεν κάλυψαν επαρκώς τα κενά σε αρκετές θέσεις…