Αρης: Θα το… παλέψει μέχρι τέλους για Κογιάδο

Άλεξ Κογιάδο

i

©ss youtube

Αρης: Θα το… παλέψει μέχρι τέλους για Κογιάδο

Αλέξης Σαββόπουλος 18:44 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 10.06.2024

Ο Αρης θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για τον Ισπανό της Μπέτις που είναι από πέρσι ο διακαής πόθος. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Το Sportal μόλις προχθές σας προιδέασε για κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είχαν απασχολήσει τον Αρη και τις δυο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και επανέρχονται στο προσκήνιο και σε αυτη. Πιο χαρακτηριστική αυτή του Αλεξ Κογιάδο που ανήκει στη Μπέτις (με την οποία ο Αρης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις ελέω Μορόν και Μοντόγια) αλλά τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε δανεικός στη Σαουδική Αραβία,  στην Αλ Οκχτούντ. Μάλιστα η σεζόν του ήταν φανταστική αφού κατέγραψε συνολικά 33 συμμετοχές (τις 31 βασικός), πετυχαίνοντας και τέσσερα γκολ.

Ο Αρης είχε προσπαθήσει και τον Γενάρη να… σπάσει τον δανεισμό του στη Σαουδική Αραβία και να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη προσφέροντας μάλιστα και ένα πολύ γεναιόδωρο συμβόλαιο στον παίκτη. Δεν κατέστη εφικτό τότε αλλά θα γίνει όπως όλα δείχνουν προσπάθεια και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του. Βέβαια εκ προοιμίου δεν είναι μια εύκολη περιπτωση αφού το κασέ του είναι αρκετά υψηλό (1,3 έχει συμβόλαιο στην Μπέτις), ενώ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία, με ομάδες που μπορούν να καλύψουν και εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Αρης, με σύμμαχο τις καλές σχέσεις που διατηρεί με την Μπέτις, θα επιδιώξει να κάνει μια επαφή με την Ισπανική ομάδα, προκειμένου να την πείσει να τον παραχωρήσει με μεταγραφή ή έστω δανεικό με οψιόν αγοράς.