Άρης: Θέλει να κάνει σούπερ κίνηση και με τον  Μπερνάρ Μενσά

Φωτ. IMAGO

Άρης: Θέλει να κάνει σούπερ κίνηση και με τον Μπερνάρ Μενσά

Αλέξης Σαββόπουλος 19:24 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 24.07.2024

Ο Αρης θέλει τον 29χρονο επιτελικό μέσο της Αλ Ται με θητεία σε Ατλέτικο και Μπεσίκτας. Κλειδί των εξελίξεων να μείνει ελεύθερος αλλά και το κασέ του.

Οι δυσκολίες στην περίπτωση του Κογιάδο οδηγούν τους κιτρινόμαυρους σε άλλες λύσεις για τη θέση του επιτελικού μέσου. Μια από αυτές προέρχεται από την αγορά της Σαουδικής Αραβίας και της Αλ Τάι που υποβιβάστηκε και δεν μπορεί βάσει νομοθεσίας (πρέπει να τα εγκρίνει η κυβέρνηση) να κρατήσει τα ακριβά συμβόλαια. Σαν αυτό του Μπερνάρ Μενσά, του 29χρονου Γκανέζου μέσου με το πλούσιο βιογραφικό και τις παραστάσεις από τα πρωταθλήματα Πορτογαλίας, Ισπανίας και Τουρκίας.

Ο Αρης γνωρίζει τα δεδομένα της υπόθεσης και δουλεύει καιρό την υπόθεση. Εχει ήδη μιλήσει με την πλευρά του παίκτη και του έχει κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση για τριετές συμβόλαιο, την οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ο παίκτης την βλέπει με καλό μάτι. Απλά το θέμα είναι ότι πρέπει πρώτα να πάρει την ελευθέρας του απο την Αλ Ται, κάτι που είναι πιθανό να γίνει τις επόμενες μέρες και μετά ο Αρης να μπορεί να μπει σε μια πιο ουσιαστική κουβέντα με τον Αρη.

Σίστο: Η κλασσική ιστορία ενός wonderkid που ψάχνει να βρει ξανά τον εαυτό του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:10 - 23.07.2024

Σίστο: Η κλασσική ιστορία ενός wonderkid που ψάχνει να βρει ξανά τον εαυτό του

To απίστευτo lifestory του 29χρονου Δανού εξτρέμ που έφερε στα μέρη μας ο Αρης. Η εποχή που όλη η Ευρώπη ήταν στρωμένη στα πόδια του, το γκολ ορόσημο κόντρα στη Γιουνάιτεντ και η vegan διατροφή που λίγο έλλειψε να του κοστίσει την καριέρα.

Ο Μενσά είναι γεννημένος στην Άκρα στις 17 Οκτωβρίου του 1994 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Φέγενορντ στην Γκάνα, πριν ενταχθεί στην Βιτόρια Γκιμαράες το 2012. Ξεκίνησε από τη 2η ομάδα και το 2014 πήρε προαγωγή για την 1η ομάδα ανανεώνοντας το συμβόλαιό του ως το 2018. Έκανε 34 παιχνίδια με πέντε γκολ τη σεζόν 2014-15 και το όνομά του έπαιξε για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια και Γιουβέντους. Τελικά τον απέκτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης και τον έδωσε αμέσως δανεικό στη Χετάφε. Εκεί είχε δέκα ολιγόλεπτες συμμετοχές για να επιστρέψει την επόμεμνη σεζόν στην Βιτόρια Γκιμαράες, αυτή τη φορά ως δανεικός (26 συμμ- 1 γκολ).

Το καλοκαίρι του 2017 είχε την πρώτη του γνωριμία με το πρωτάθλημα της Τουρκίας, Αρχικά με την Κασίμπασα (32 συμμ- πέντε γκολ- επτά ασιστ) και την επόμενη σεζόν στην Καισέρισπορ (28 συμμ- 4 γκολ) η οποία και τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2019 έναντι 3,6 εκ ευρώ. Την επόμενη σεζόν μέτρησε 26 παιχνίδια, με πέντε γκολ και οκτώ ασιστ για να δοθεί δανεικός στην Μπεσίκτας το 2020. Με την ομάδα της πρωτεύουσας κατέκτησε το πρωτάθλημα πραγματοποιώντας συνολικά 36 παιχνίδια με τέσσερα γκολ για να επιστρέψει το 2021 στην Καισάρεια για δυο ακόμη σεζόν με 37 ματς και επτά γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι πήγε ως ελεύθερος στην Αλ Τάι με την οποία σε 31 παιχνίδια είχε 14 γκολ, αλλά η ομάδα του δεν απέφυγε τον υποβιβασμό. Είναι διεθνής τέσσερις φορές με την Εθνική Γκάνας έχοντας πετύχει και ένα γκολ.