Τι ισχύει με Μορόν και Άρη

Μορόν

i

© Intime

Τι ισχύει με Μορόν και Άρη

Sportal newsroom 00:08 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 09.08.2024

Φήμες θέλουν τον Λορέν Μορόν να είναι έτοιμος να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και να βάλει μπόλικα εκατομμύρια στα ταμεία του Άρη. Τι ισχύει όμως πραγματικά...

Ο Λόρεν Μορόν βλέπει συχνά-πυκνά το όνομά του να εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια. Εσχάτως κατά κύριο λόγο από την πατρίδα του αφού η καταπληκτική του σεζόν με τον Άρη και ο τίτλος του πρώτου σκόρερ, τον έχει καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλή και… ποθητό από αρκετές ομάδες.

Ωστόσο, όπως έχετε διαβάσει στο Sportal, ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται στη λίστα και τριών ομάδων από τη Σαουδική Αραβία. Μάλιστα, φαίνεται να είναι προτεραιότητα τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας της Θεσσαλονίκης να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Γενικότερα, υπάρχει η αίσθηση ότι ο Μορόν θα παραχωρηθεί, είτε με ένα ποσό της τάξης των 6 εκατ. ευρώ, είτε ενδεχομένως και με λιγότερα (σίγουρα πάντως όχι κάτω από 4 εκατ. ευρώ). Αλλά τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που θέλουν τους «κιτρινόμαυρους» να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την πώληση του και τον 30χρονο επιθετικό να είναι με τις βαλίτσες στο χέρι.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν έχει φτάσει στην ΠΑΕ Άρης κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Λορέν Μορόν. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Το τι μπορεί να γίνει μέσα στον Αύγουστο θα φανεί. Και φυσικά, οι όποιες εξελίξεις προκύψουν με την περίπτωση του Ισπανού επιθετικού, θα επηρεάσουν και το θέμα της απόκτησης φορ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!