Αρης: Την άλλη εβδομάδα η εκδίκαση της έφεσης για τα μετάλλια
i

@intime

Αρης: Την άλλη εβδομάδα η εκδίκαση της έφεσης για τα μετάλλια

Αλέξης Σαββόπουλος 11:32 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 17.07.2024

Ο Αρης κατέθεσε την έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ με πιθανότερη ημερομηνία εκδίκασης την 25η Ιουλίου. Ποιο πρόβλημα δημιουργεί στους κιτρινόμαυρους και πότε αναμένεται η απόφαση.

Ο Αρης έμαθε χθες το πρόγραμμα των αγώνων του στο νέο πρωτάθλημα αλλά θα χρειαστεί να περιμένει περίπου ως τις αρχές Αυγούστου για να μάθει αν τις δυο πρώτες αγωνιστικές που κληρώθηκε να αγωνιστεί εκτός έδρας με Ατρόμητο και Πανσερραικό, θα έχει το σύνολο του ρόστερ του διαθέσιμο ή αν θα κληθεί να αγωνιστεί με σύνθεση ανάγκης.

Ο λόγος έχει να κάνει με την εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε την Δευτέρα που μας πέρασε για την τιμωρία δυο αγωνιστικών που επιβλήθηκε απο το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο, στους 20 ποδοσφαιριστές που ήταν στην αποστολή του τελικού κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Βόλο, καθώς και στον προπονητή του.

Ο Αρης ναι μεν ζήτησε η εκδίκαση της δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ να γίνει μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να παραστούν σε αυτή ως μάρτυρες, τόσο ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Γκουγκουλιάς όσο και ο προπονητής Ακης Μάντζιος, όμως δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία. Η έφεση εκτός απροόπτου θα εκδικαστεί στις 25 Ιουλίου, διάστημα που η αποστολή του Αρη θα βρίσκεται στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, δημιουργώντας ένα ζήτημα με την παρουσία των μαρτύρων.

Η απόφαση αναμένεται στις αρχές Αυγούστου, όταν και οι κιτρινόμαυροι θα μάθουν αν θα εκπέσει η ποινή και στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, ο Αρης θα παραταχθεί πλήρης (εκτός φυσικά των ήδη τιμωρημένων Σουλεϊμάνοφ, Ζουλ και Νταρίντα).