Την Παρασκευή (09/08) στην Ελλάδα για τον Άρη ο Σίντκλεφ

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Την Παρασκευή (09/08) στην Ελλάδα για τον Άρη ο Σίντκλεφ

Sportal newsroom 22:56 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:58 - 08.08.2024

Ο 19χρονος Σουηδός τερματοφύλακας, Φίλιπ Σίντκλεφ, θα πατήσει την Παρασκευή (09/08) Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη.

Η αναζήτηση του Άρη για τερματοφύλακα έφτασε στο τέλος της, καθώς ο «εκλεκτός» για τους Θεσσαλονικείς βρέθηκε. Ο λόγος για τον 19χρονο Φιλιπ Σίντκλεφ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του και έρχεται στο Χαριλάου, προκειμένου να αποτελέσει τον αναπληρωματικό του Κουέστα.

Μάλιστα, ο Σίντκλεφ αναμένεται να φτάσει την Παρασκευή (09/08) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη, ο οποίος θα βγάλει από τα ταμεία του το ποσό των 1,5 εκατ. ευρώ.

Κάπως έτσι, ο νεαρός πορτιέρε θα κλείσει την τριάδα των τερματοφυλάκων μαζί με τους Κουέστα και Κυριαζή. Ο Σίντκλεφ ήταν στην Μπρομαποϊκάρνα, με της οποίας τη φανέλα μέτρησε 41 συμμετοχές, ενώ είναι και διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!