Άρης: Το διπλό κίνητρο του Σαβέριο
i

Σαβέριο©intime

Άρης: Το διπλό κίνητρο του Σαβέριο

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον 25χρονο μεσοεπιθετικό να είναι υποψήφιος για κλήση στην Εθνική του Εκουαδόρ και η επίδραση που μπορεί να έχει αυτό στην παρουσία του στους κιτρινόμαυρους.

Ο Κίκε Σαβέριο αντιμετωπίζει στο ξεκίνημα της χρονιάς, το ίδιο πάνω-κάτω ζήτημα με τον Άλβαρο Σαμόρα. Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός τη φετινή σεζόν με τον ερχομό Σίστο και Ντιαντί, του έχει περιορίσει τον χρόνο συμμετοχής, αφού από τα επτά ματς πρωταθλήματος, έχει αγωνιστεί βασικός μόνο στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο. Δεν αγωνίστηκε καθόλου με τον Αστέρα Τρίπολης και στα υπόλοιπα πέντε, πέρασε ως αλλαγή.

Ο 25χρονος πλάγιος επιθετικός έχει ακόμη ένα σοβαρό λόγο να προσπαθήσει, μετά τη διακοπή να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Άκη Μάντζιου αφού οι πληροφορίες από το Εκουαδόρ (έχει καταγωγή από εκεί αν και γεννήθηκε στην Ιταλία και μεγάλωσε στην Ισπανία), τον θέλουν να είναι μεταξύ των παικτών που παρακολουθούνται και είναι υποψήφιοι για κλήση στην Εθνική ομάδα. Ο Σαβέριο, στο παρελθόν υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες υποσχέσεις του ποδοσφαίρου του Εκουαδόρ και μάλιστα έφτασε ένα βήμα από το να κληθεί στην U-20, αλλά δεν συνέβη για διάφορους λόγους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο Εκουαδόρ, ο Σαβέριο είναι μεταξύ των παικτών που αγωνίζονται στην Ευρώπη και παρακολουθούνται και είναι πιθανό το όνομά του να βρίσκεται σε κάποιες από τις επόμενες κλήσεις. Κάτι που σίγουρα θα του προσφέρει και μεγαλύτερο κίνητρο στον Άρη, ειδικά που στο ρόστερ βρίσκεται και ένας ακόμη διεθνής από το Εκουαδόρ, ο Σιφουέντες που ήταν στην αποστολή και στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα. Στα ίδια δημοσιεύματα μάλιστα αποκαλύπτεται ότι πρόσφατα ο Σαβέριο δέχθηκε πρόταση από την Εμελεκ, ομάδα από το Εκουαδόρ, αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ίδιος αφού θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Ο Καστρίτης μίλησε για το περιστατικό με τον Μαντζούκα: «Αφορά καθαρά το εσωτερικό της ομάδας, δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:49 - 13.10.2024

Ο Καστρίτης μίλησε για το περιστατικό με τον Μαντζούκα: «Αφορά καθαρά το εσωτερικό της ομάδας, δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό χωρίς να θέλει να αναλύσει το περιστατικό με τον Λευτέρη Μαντζούκα, ενώ έκανε λόγο για την εικόνα της ομάδας του και τα «βλέμματα» της διοίκησης στην μπασκετική αγορά.