Αρης: Το δυο σε ένα του Μουνίρ

Φωτ. IMAGO

Αρης: Το δυο σε ένα του Μουνίρ

Αλέξης Σαββόπουλος 15:41 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 17.08.2024

Το ελκυστικό πακέτο που συγκεντρώνει ο πρώην παίκτης της Λας Πάλμας και γιατί ο Αρης είναι αποφασισμένος να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά του.

Ο Μουνίρ Ελ Χανταντί προέκυψε στο δρόμο του Αρη τις τελευταίες εβδομάδες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του. Μετά την απόκτηση του Φρίντεκ αλλά και την παραμονή του Φαμπιάνο, η μεταγραφική προτεραιότητα μετατοπίζεται στην ενίσχυση της επίθεσης όπου βέβαια υπάρχει πάντα και η εκκρεμότητα στην υπόθεση Μορόν, που παίζει τον δικό της ρόλο.

Ο ελεύθερος Ισπανός με καταγωγή από τον Μαρόκο που έμεινε ελεύθερος από την Λας Πάλμας εκτός της αδιαμφισβήτητης ποιότητας που διαθέτει και το πλούσιο βιογραφικό, έχει ένα εξόχως ελκυστικό αγωνιστικό πακέτο που ταιριάζει πολύ τη δεδομένη χρονική στιγμή στον Αρη. Ο λόγος είναι απλός. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια, τόσο ως δεξιός εξτρέμ με αντίθετο πόδι (το αριστερό είναι το καλό του) όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Αρης: Προσπαθεί για colpo grosso με Μουνίρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:03 - 10.08.2024

Αρης: Προσπαθεί για colpo grosso με Μουνίρ

Σε επαφές με τον 28χρονο Μαροκινό δεξιό εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος απο τη Λας Πάλμας βρίσκεται ο Αρης σε μια ακόμη επιλογή από το πάνω ράφι που έχει όμως τις δυσκολίες της. Τι ζητάει ο παίκτης, τι προσφέρει ο Αρης...

Μια απλή ματιά στος συμμετοχές του με τις φανέλες των Μπατσελόνα, Σεβίλλης, Χετάφε, Βαλένθια, Λας Πάλμας και Αλαβές, φανερώνει, βρίσκει κανείς ότι η παρουσία του στα άκρα της επίθεσης αλλά και στην κορυφή είναι μοιρασμένες. Για την ακρίβεια μετράει 104 παιχνίδια ως φορ και 103 στο δεξί φτερό, ενώ έχει και 75 ως αριστερός εξτρέμ. Με τον Μουνίρ δηλαδή παίρνεις στην ουσία δυο σε ένα, κάτι που εκτιμάται πολύ και από το τεχνικό τιμ του Αρη που αναζητά επιπλέον λύσεις σε αυτές τις δυο θέσεις.