Αρης: Το παιχνίδι της υπομονής με τον Φαμπιάνο, πέφτουν οι υπογραφές με Κουέστα

Κουέστα

i

©Intime

Αρης: Το παιχνίδι της υπομονής με τον Φαμπιάνο, πέφτουν οι υπογραφές με Κουέστα

Αλέξης Σαββόπουλος 11:14 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 31.05.2024

Η πρόταση που κατέθεσε προφορικά ο Αρης με ισχύ αποδοχής 15 ημερών και η πρόθεση του Βραζιλιάνου να εξαντλήσει τα περιθώρια να βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Σήμερα το ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Κουέστα

Μετά την επισημοποίηση της συνέχισης της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο, τίθεται άμεσα σε ισχύ ο σχεδιασμός του ρόστερ της επόμενης περιόδου. Την εκκίνηση θα κάνει ο αρχηγός του Άρη, Χούλιαν Κουέστα με τον οποίο υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία σε προφορικό επίπεδο για επέκταση της συνεργασίας για ακόμη τρία χρόνια. Σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα ο εκπρόσωπος του Ισπανού για τις τελικές συζητήσεις και αν όλα πάνε καλά θα πέσουν και οι υπογραφές. Η ίδια ευκολία δεν διαφαίνεται στην περίπτωση του Φαμπιάνο που είναι μια υπόθεση που μάλλον θα τραβήξει σε μάκρος χρόνου.

Όπως έχει γράψει το Sportal τις προηγούμενες μέρες, ο Άρης έκανε ήδη την πρώτη του κίνηση προς την πλευρά του Βραζιλιάνου. Του κατέθεσε προφορικά πρόταση παραμονής για άλλα δυο χρόνια, με απολαβές 500.000 ευρώ ετησίως. Με την απαραίτητη υποσημείωση ότι η πρόταση αυτή είχε ισχύ 15ημερών, διάστημα στο οποίο έπρεπε να απαντήσει. Κάτι που δεν συνέβη, αφού είναι φανερό ότι ο 32χρονος αμυντικός θέλει να αξιολογήσει τις επιλογές του μετά την καλή χρονιά που έκανε και να… βγει στην αγορά για ένα καλύτερο (τελευταίο) συμβόλαιο. Κάτι που το έχει αντιληφθεί και ο Αρης που πλέον παίζει το… παιχνίδι της υπομονής με τον Βραζιλιάνο, ευελπιστώντας ότι ο παίκτης δεν θα βρει τα νούμερα που ψάχνει και στο τέλος θα παραμείνει στο ρόστερ.

Άλλωστε υπάρχουν δυο παράγοντες που δίνουν το περιθώριο στον Άρη να ακολουθήσει την τακτική της υπομονής με τον Φαμπιάνο. Αφενός δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να τον πιέζουν χρονικά να κλείσει γρήγορα αυτό το μέτωπο και αφετέρου είναι σχετικά καλυμμένος στις θέσεις των στόπερ, έχοντας συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά με τους Μπράμπετς, Βέλεθ και Ρόουζ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι κιτρινόμαυροι, δεν θα εξετάζουν παράλληλα τις εναλλακτικές τους στην αγορά και για την ακρίβεια για έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό.