Άρης: Το παραθυράκι των ελεύθερων και ο Αραούχο

Αραούχο

i

© intime

Άρης: Το παραθυράκι των ελεύθερων και ο Αραούχο

Αλέξης Σαββόπουλος 15:30 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 12.09.2024

Οι κιτρινόμαυροι στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στη λίστα των ελεύθερων επιθετικών για την τελευταία προσθήκη που ψάχνουν. Ποια τα κριτήρια και γιατί έχει κολλήσει του Αραούχο.

Η διορία για μεταγραφές και δανεισμούς εξέπνευσε χθες για την Ελλάδα, δίχως ο Άρης να επιφυλάσσει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Ούτως ή άλλως ήταν κάτι που δεν συγκέντρωνε και αρκετές πιθανότητες, αφού οι περιπτώσεις που κυνηγούσε ο Άρης ήταν δύσκολες και οι ομάδες τις οποίες προσέγγισε ήταν αρνητικές στο ενδεχόμενο κάποιου δανεισμού. Τελευταία ελπίδα για την κίνηση που αναζητούν οι κιτρινόμαυροι στην επίθεση είναι η δεξαμενή των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Όσων δηλαδή έχουν μείνει χωρίς ομάδα πριν από τα τέλη Αυγούστου και εντεύθεν..

Είναι κάτι που δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, αφού και διάθεση υπάρχει για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού αλλά και δηλωμένη ανάγκη. Με συγκεκριμένα αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια όμως, αφού το σκεπτικό είναι να μην γίνει προσθήκη για τα μάτια του κόσμου, αλλά να είναι ουσιαστική και προσαρμοσμένη στις ανάγκες της ομάδας. Σε αυτό το πλαίσιο, εξετάζονται 1-2 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις επιθετικών που δεν έχουν μείνει αρκετό διάστημα ανενεργοί και εφόσον υπάρξει αίσια κατάληξη, δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να είναι σε θέση να προσφέρουν. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το οικονομικό φυσικά αφού δεν πρόκειται για φθηνές λύσεις.

Υπάρχει βέβαια πάντα και η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο που παραμένει ανοικτή. Όσο όμως ο αργεντινός επιμένει στα 650.000 χιλιάρικα, δύσκολα θα προχωρήσει. Χρόνος για τους ελεύθερους υπάρχει ασφαλώς, όπως και η ελπίδα ότι όσο αυτοί μένουν χωρίς ομάδα, θα μειώσουν και τις απαιτήσεις τους. Ίδωμεν...

Άρης: Μένει τελικά ο Παναγίδης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:06 - 10.09.2024

Άρης: Μένει τελικά ο Παναγίδης

Δεν ευδοκίμησαν οι προσπάθειες δανεισμού του 20 χρόνου παίκτη που συνεχίζει κανονικά στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, ψάχνοντας την ευκαιρία του σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.