Αρης: Το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών στην Ολλανδία
i

©arisfc

Αρης: Το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών στην Ολλανδία

Αλέξης Σαββόπουλος 14:38 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 16.07.2024

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες και οι ώρες των φιλικών αγώνων του Άρη στη διάρκεια του δευτέρου σταδίου της προετοιμασίας, που θα γίνει στην Ολλανδία (21-31 Ιουλίου). Τρίτος αντίπαλος η Ντόρντρεχτ

Καταρτίστηκε το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει ο Αρης κατά το διάστημα της παραμονής του στην Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσει το δεύτερο σκέλος της προετοιμασίας του από την Κυριακή 21 Ιουλίου ως και τις 31 του μήνα όταν και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ήδη ήταν γνωστό ότι ο Αρης θα αντιμετωπίσει την Αλκμααρ στις 24 του μήνα και την Μπρέντα στις 30. Σήμερα έγινε γνωστό ότι το ενδιάμεσο φιλικό στις 27 του μήνα θα είναι με αντίπαλο την Ντόρντρεχτ και θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Έτσι αναλυτικά ο Αρης θα αντιμετωπίσει στις 24 Ιουλίου την AZ Alkmaar (19:30 ώρα Ελλάδας), στις 27 Ιουλίου την FC Dordrecht (16:00 ώρα Ελλάδας) και στις 30 του μήνα την NAC Breda (20:30 ώρα Ελλάδας).

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστά και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Αρης όταν θα επιστρέψει από την Ολλανδία στις περίπου τρεις εβδομάδες που θα μεσολαβήσουν ως την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Ο Άκης Μάντζιος έχει ζητήσει τη διεξαγωγή δυο δυνατών φιλικών αναμετρήσεων και ένα με χαμηλότερης δυναμικότητας αντίπαλο.