Το «Κλ. Βικελίδης»... φοράει το χειμερινό του λουκ
i

@arisfc

Το «Κλ. Βικελίδης»... φοράει το χειμερινό του λουκ

Ξεκίνησαν οι εργασίες αντικαταστάσης του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αρη και η τοποθέτησητου χειμερινού και θα έχουν ολοκληρωθεί ως τον αγώνα με την Καλλιθέα.

Με το χειμερινό… λουκ, όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο, θα υποδεχτεί την Athens Καλλιθέα, μετά τη διακοπή ο Αρης. Πιο συγκεκριμένα, μετά τον αγώνα με την Λαμία, οι κιτρινόμαυροι  προχωρούν στην αλλαγή του υφιστάμενου χλοοτάπητα στο «Κλεάνθης Βικελίδης, όπως συνηθίζουν κάθε Φθινόπωρο. 

Ήδη έχουν μπει οι μπουλντόζες και έχουν ξηλώσει τον καλοκαιρινό χλοοτάπητα, προκειμένου να γίνει επανασπορά και αμέσως μετα να τοποθετηθεί ο χειμερινός υβριδικός χλοοτάπητας που θα χρησιμοποεί η ομάδα στους εντός έδρας αγώνες της ως το τέλος της φετινής σεζόν. Είναι ο ειδικός χλοοτάπητας που αντέχει στις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τον χειμώνα και αποτελεί κομμάτι της επένδυσης που έχει γίνει στο κομμάτι αυτό, προκειμένου το Κλεάνθης Βικελίδης να έχει έναν από τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους στην Ελλάδα, εναρμονισμένος με τια απαιτήσεις της Σούπερ Λιγκ.

Η διακοπή των δυο εβδομάδων για τους αγώνες της Εθνικής, προσφέρει τον απαιτούμενο χρόνο στους ανθρώπους του Αρη προκειμένου να έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες ως τη μεθεπόμενη Κυριακή 20 Οκτωβρίου που οι κιτρινόμαυροι φιλοξενούν την αθηναϊκή ομάδα, στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι τους.