Άρης: Το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Κουάισον

Ρόμπιν Κουάισον

i

©imago

Άρης: Το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Κουάισον

Αλέξης Σαββόπουλος 11:57 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 22.09.2024

Τι μεσολάβησε μέχρι να πάρει την απόφαση να μπει στο αεροπλάνο ο Σουηδός επιθετικός για να επικυρώσει τη συμφωνία δυο χρόνων με τον Άρη.

Αναμονή τέλος για την άφιξη του Ρόμπιν Κουάισον στη Θεσσαλονίκη. Ο 29χρονος Σουηδός που είχε συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, είχε καθυστερήσει αρκετές μέρες τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη, σε σημείο που είχαν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν φήμες περί προβλήματος στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στην εβδομάδα, υπήρξαν κάποιες λεπτομέρειες σε κάποιους όρους του διετούς συμβολαίου του παίκτη που λίγο έλλειψαν να οδηγήσουν σε ναυάγιο την μεταγραφή του. Όχι στους βασικούς όρους αφού σε αυτούς υπήρχε από την αρχή συμφωνία για καθαρές απολαβές 1,6 εκ ευρώ (700 τον πρώτο και 900 τον δεύτερο), αλλά σε κάποιους επιμέρους στους οποίους η πλευρά του παίκτη, επέμενε να ικανοποιηθούν.

Κουάισον: Ένα πολυεργαλείο με τη σουηδική εγγύηση ποιότητας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:10 - 18.09.2024

Κουάισον: Ένα πολυεργαλείο με τη σουηδική εγγύηση ποιότητας

Το lifestory του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη, Ρόμπιν Κουάισον. Η πρώτη αγάπη (ΑΙΚ), το αδιάφορο πέρασμα από την Παλέρμο, η ποδοσφαιρική ωρίμανση στη Μάιντς και το άκομψο τέλος στην Αλ Ετιφάκ.

Εσχάτως προέκυψε για τον παίκτη και ενδιαφέρον από ομάδα της Μπουντεσλίγκα στην οποία ο διεθνής Σουηδός έχει πολύ καλό όνομα από το πετυχημένο πέρασμά του από την Μάιντς. Τελικά μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις και μεγάλη προσπάθεια, οι τελικές υπογραφές έπεσαν και ο Κουάισον, θα προσγειωθεί σήμερα το βράδυ στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Άρης: Ο πολυθεσίτης Κουάισον, οι εννιά μήνες απραξίας και πως τον έπεισαν οι κιτρινόμαυροι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:47 - 17.09.2024

Άρης: Ο πολυθεσίτης Κουάισον, οι εννιά μήνες απραξίας και πως τον έπεισαν οι κιτρινόμαυροι

Το story πριν πει το πολυπόθητο ναι ο 30χρονος Σουηδός επιθετικός και ποιες λύσεις μπορεί να προσφέρει στον Άκη Μάντζιο. Γιατί έμεινε ανενεργός το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν στην Αλ Ετιφάκ και πως ο Άρης κατάφερε να τον πείσει να αρνηθεί προτάσεις με περισσότερα χρήματα.