Άρης: Τρεις σίγουρα και βλέπουμε…

Oι παίκτες του Άρη και η Φραπάρ

Άρης: Τρεις σίγουρα και βλέπουμε…

Αλέξης Σαββόπουλος 09:32 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 26.06.2024

Με σημαντικές απουσίες θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα ο Αρης ενώ βρίσκεται σε εκκρεμότητα και η απόφαση για το θέμα της μη παραλαβής των μεταλλίων που ενδέχεται να προκαλέσει ακόμη περισσότερα προβλήματα.

Ο Άρης ακόμη πληρώνει τα… απόνερα του χαμένου τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με τρεις δεδομένες πλέον απουσίες, δημιουργώντας με το καλημέρα μπελάδες στον Άκη Μάντζιο που στην πορεία μπορεί να γίνουν και μεγαλύτεροι.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις βασικούς του ποδοσφαιριστές. Τους Νταρίντα, Ζουλ και Σουλεϊμάνοφ. Ο πρώτος θα απουσιάσει από την πρεμιέρα αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον τελικό του Πανθεσσαλικού. Στα δυο πρώτα παιχνίδια της σεζόν θα λείψει και ο Ζουλ που τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές για την αποβολή του στη φάση με τον Μπακασέτα.

⚽️Όλοι Euro LIVE: Έξαλλοι οι Άγγλοι με τον Σάουθγκεϊτ, του πέταξαν μπουκάλια για την κακή εικόνα της εθνικής τους ομάδας!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 25.06.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: Έξαλλοι οι Άγγλοι με τον Σάουθγκεϊτ, του πέταξαν μπουκάλια για την κακή εικόνα της εθνικής τους ομάδας!

Όλοι Euro για τις αναμετρήσεις της Τρίτης! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντόρτμουντ, Βερολίνο, Κολωνία και Μόναχο. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Την πιο βαριά τιμωρία δέχθηκε ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ που τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές για την απόπειρα βιαιοπραγίας εναντίον της Φραπάρ και θα χάσει τα πέντε πρώτα παιχνίδια, αφού η έφεση που είχε καταθέσει ο Άρης κατά της πρωτόδικης απόφασης, με στόχο της μείωση της ποινής, απορρίφθηκε.

Τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα για τον Άρη αφού εκκρεμεί η απόφαση για την μη παραλαβή των μεταλλίων μετά τον χαμένο τελικό. Για το συγκεκριμένο θέμα ο Άρης είχε κληθεί σε απολογία από την πειθαρχική της ΕΠΟ. Για την ακρίβεια και οι 36 που ήταν δηλωμένοι στο φύλλο αγώνα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και ο κίνδυνος τιμωρίας που υπάρχει βάσει του κατηγορητηρίου είναι δύο αγωνιστικές για κάθε μέλος της ομάδας. Βέβαια η υπόθεση αυτή βρίσκεται ακόμη σε πρώτο βαθμό και στο αρνητικό σενάριο μιας τιμωρίας από την πειθαρχική επιτροπή, υπάρχει δυνατότητα προσφυγής στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.