Αρης: «Τρέχει» για το δανεισμό του Πάβισιτς
i

@arisfc

Αρης: «Τρέχει» για το δανεισμό του Πάβισιτς

Αλέξης Σαββόπουλος 14:39 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 06.09.2024

Στη Βοσνία γράφουν για συμφωνία δανεισμού του Κροάτη μέσου στη Σεράγεβο. Κοντά σε συμφωνία οι κιτρινόμαυροι αφού κλείνει απόψε το μεταγραφικό παράθυρο εκεί.

Το Sportal, πριν από λίγες μέρες είχε αναφερθεί στα δυο… βαρίδια του κιτρινόμαυρου ρόστερ. Τους παίκτες δηλαδή που δεν υπολογίζονται αλλά δεν έχει βρεθεί λύση με τα συμβόλαιά τους. Ο Αρης όλο το καλοκαίρι προσπάθεια να απεμπλακεί αό τους Ντομαγκόι Πάβιτσις και Ρούμπεν Πάρντο. Η λύση για τον Κροάτη θα έρθει όπως όλα δείχνουν τελικά απο τη Βοσνία με ένα νέο δανεισμό, όπως και πέρσι τον Γενάρη που παραχωρήθηκε στη Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportsport, ο Αρης έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΦΚ Σαράγεβο προκειμένου ο Κροιάτης μέσος να παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα της Βοσνίας. Το δημοσίευμα έχει δόση αλήθειας και οι δυο πλευρές τρέχουν να ολοκληρώσουν τα απαραίτητα διαδικαστικά άμεσα και να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Κροάτη μέσου ως το βράδυ, αφού σήμερα κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο στη Βοσνία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!