Αρης: Τριήμερο ρεπό αλλά όχι για όλους
i

@intime

Αρης: Τριήμερο ρεπό αλλά όχι για όλους

Αλέξης Σαββόπουλος 15:33 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 11.10.2024

Την Τρίτη επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές του Μάντζιου στις προπονήσεις αφού ολοκλήρωσαν ένα εξαντλητικό πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα. Στο γήπεδο κανονικά ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών.

Ένα τριήμερο ρεπό θα απολαύσουν από το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές του Άρη που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη το πρωί για να μπουν πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον εντός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα. Ήταν κάτι που κρίθηκε απαραίτητο από την τεχνική ηγεσία αφού την πρώτη εβδομάδα της διακοπής του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα περιλάμβανε μερικές πολύ έντονες και ενίοτε εξαντλητικές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές, με βάση τον σχεδιασμό που είχε γίνει, με δεδομένο ότι ήταν διαθέσιμο, το σύνολο του ρόστερ, αφού ο μοναδικός διεθνής είναι ο Σαμόρα.

Το ρεπό δεν αφορά όμως το σύνολο του ρόστερ, αφού κάποιοι από αυτό θα βρεθούν στο γήπεδο και το Σαββατοκύριακο. Είναι ένα γκρουπ παικτών που το έχουν ανάγκη για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, είτε γιατί προέρχονται από τραυματισμό (Βέλεθ, Φαμπιάνο) είτε γιατί ενσωματώθηκαν με καθυστέρηση όπως οι Κουάισον, Σιφουέντες και Χουάνκαρ. Για τον Βέλεθ, τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που υπάρχει στο ιατρικό δελτίο, υπάρχει η αισιοδοξία ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, από εβδομάδα θα μπει κάποια στιγμή και με την υπόλοιπη ομάδα.

Μορόν: «Δύσκολα για τίτλο ο Άρης, αν δεις τα μπάτζετ των άλλων ομάδων» - Η ατάκα για την κατάκτηση του Conference από τον Μεντιλίμπαρ και τη Σαουδική Αραβία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:15 - 09.10.2024

Μορόν: «Δύσκολα για τίτλο ο Άρης, αν δεις τα μπάτζετ των άλλων ομάδων» - Η ατάκα για την κατάκτηση του Conference από τον Μεντιλίμπαρ και τη Σαουδική Αραβία

Ο Λορέν Μορόν μίλησε στην Ισπανία για τον Άρη και τους στόχους του, την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ και τη Σαουδική Αραβία.