Άρης: Βασικός ο Σαμόρα στην ισοπαλία της Κόστα Ρίκα με τη Βραζιλία
i

©intime

Άρης: Βασικός ο Σαμόρα στην ισοπαλία της Κόστα Ρίκα με τη Βραζιλία

Αλέξης Σαββόπουλος 09:30 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 25.06.2024

Ο παίκτης του Άρη και τη ομάδα του έβαλαν στοπ στη Βραζιλία την οποία υποχρέ4ωσαν σε «λευκή» ισοπαλία., Τι έκανε στο ματς ο βασικός επιθετικός του Άρη.

Ιδανική ήταν η πρεμιέρα της Κόστα Ρίκα στο κόπα Αμέρικα που διεξάγεται στις ΗΠΑ. Η ομάδα του Γκουστάβο Αλβαρο κράτησε στο μηδέν τη Βραζιλία στο παιχνίδι που έγινε για τον 4ο όμιλο (0-0). Θετικό ήταν και το ντεμπούτο στη διοργάνωση του Αλβαρο Σαμόρα. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη ήταν στη βασική ενδεκάδα και αντικαταστάθηκε στο 70’ από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ.

Η «σελεσάο» έχασε ένα σωρό ευκαιρίες και έδειξε αδυναμία στο τελευταίο τρίτο στο παιχνίδι που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στο Λος Άντζελες, στο οποίο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κοσταρικανούς ήταν ο τερματοφύλακάς τους, Πάτρικ Σεκέιρα που ήταν αποτελεσματικός απέναντι στις προσπάθειες των Βινίσιους, Ροντρίγκο και στις συνολικά 19 τελικές της Βραζιλίας.

Ο Σαμόρα που έπαιξε ως δεύτερος επιθετικός, έκανε τη μία από τις τρεις τελικές της Κόστα Ρίκα και στα 70 λεπτά που αγωνίστηκε είχε:

12/16 πάσες

31 επαφές με τη μπάλα

1 επαφή στην αντίπαλη περιοχή

3 κλεψίματα

5 κερδισμένες μονομαχίες

Επόμενη υποχρέωση για την Κόστα Ρίκα είναι τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/06) κόντρα στην Κολομβία η οποία κέρδισε την Παραγουάη με 2-1.