Άρης: Βάζουν και την Αλμερία στο παιχνίδι για Μορόν

Μορόν

i

©intime

Άρης: Βάζουν και την Αλμερία στο παιχνίδι για Μορόν

Αλέξης Σαββόπουλος 10:20 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 04.07.2024

Τι έγραψε Ισπανός δημοσιογράφος για το ενδιαφέρον της Αλμερία και τι λέει η πλευρά του παίκτη για τα κατά καιρούς σενάρια.

Ο Λόρεν Μορόν βλέπει συχνά-πυκνά το όνομά του να εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια. Εσχάτως κατά κύριο λόγο από την πατρίδα του αφού η καταπληκτική του σεζόν με τον Άρη και ο τίτλος του πρώτου σκόρερ, τον έχει καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλή και… ποθητό από αρκετές ομάδες. Το νέο σενάριο αφορά την Αλμερία στο στόχαστρο της οποίας φέρεται να βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής.

Την είδηση ανέβασε στο «X» (πρώην Twitter), ο Ισπανός δημοσιογράφος Μίρκο Ντέλιτς. Σύμφωνα με την ανάρτησή του, η ισπανική ομάδα εξέφρασε το ενδιαφέρον της προς τον ποδοσφαιριστή και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει κρούση των ανθρώπων της στον Άρη. Η Αλμερία υποβιβάστηκε πέρυσι στη La Liga 2 και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα γεγονός που αποδυναμώνει το σενάριο αυτό αφού ούτε ο παίκτης θα συναινέσει εύκολα να αγωνιστεί στη 2η κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ θεωρείται απίθανο να μπορεί να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Άρης.

Αρης: Ο κρίσιμος Ιούλιος του Μορόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:27 - 28.06.2024

Αρης: Ο κρίσιμος Ιούλιος του Μορόν

Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η αγορά σε Σαουδική Αραβία και Κατάρ που αποτελούν πιθανοί προορισμοί του Ισπανού επιθετικού. Ποια τα δεδομένα και ποια τα οικονομικά θέλω του Άρη σε μια ενδεχόμενη παραχώρηση του πρώτου σκόρερ της λίγκας.

Ο Μορόν βρίσκεται κανονικά από την 1η μέρα της προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα εμφανίστηκε και ιδιαίτερα ορεξάτος. Το όνομά του είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο μεταγραφικό επίκεντρο μέσα στον Ιούλιο, αλλά προσώρας η πλευρά του παίκτη ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει στα χέρια της τίποτα επίσημο. Μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον, τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό και ειδικά από τη Σαουδική Αραβία που ενδιαφέρει τον παίκτη.