Επιστροφή στο Βικελίδης για τον Άρη - Ντεμπούτο Κόντη στον Βόλο
i

©intime

Επιστροφή στο Βικελίδης για τον Άρη - Ντεμπούτο Κόντη στον Βόλο

Δημήτρης Χούπης 08:54 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 14.08.2024

Ο Άρης μετά από δύο μήνες θα παίξει μπροστά στον κόσμο του, την ίδια ώρα που στον Βόλο ο νέος προπονητής Χρήστος Κόντης θα κάνει το ντεμπούτο του.

Ο Άρης μετά από δύο μήνες θα υποδεχτεί τον κόσμο του στο Κλεάνθης Βικελίδης για να αντιμετωπίσει τον Βόλο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη θέση της στα playoffs, έχει στο μυαλό της το Κύπελλο και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τα ημιτελικά του θεσμού. Από την άλλη η ομάδα της Μαγνησίας θέλει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έρχεται από τη νίκη στο Περιστέρι με 2-0 επί του Ατρομήτου και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί που τρέχει τα τελευταία τέσσερα ματς, στα οποία έχε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ντουκουρέ, Πάρδο και Ρουπ.

Από την άλλη ο Βόλος με νέο πλέον προπονητή, τον Χρήστο Κόντη θέλει να μαζέψει στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικές διάρκειας όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί ενόψει των play out. Μιας και βρίσκεται στη δωδέκατη θέση με 17 βαθμούς, έναν περισσότερο από την τελευταία Κηφισιά.

ΑΕΚ για Τσιλούλη: «Έχουμε ενημερώσει από τέλος Γενάρη τη Λαμία, έχουμε προφορική συμφωνία με τον παίκτη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:17 - 24.02.2024

ΑΕΚ για Τσιλούλη: «Έχουμε ενημερώσει από τέλος Γενάρη τη Λαμία, έχουμε προφορική συμφωνία με τον παίκτη»

Η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα παρακολουθούσαν πολύ προσεκτικά όλα όσα κάνει φέτος ο Τσιλούλης με την Λαμία και έκαναν από τον Γενάρη μια πρώτη προφορική συμφωνία μαζί του

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Νταρίντα, Βερστράτε, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Σαβέριο

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Λούνα, Ντε Καμπς, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Ασενούν, Γκαρσία, Κόμπα