Άρης: Χάνεται και ο Μουνίρ, συνεχίζει πιθανότατα στη Λεγκανές

Φωτ. IMAGO

Άρης: Χάνεται και ο Μουνίρ, συνεχίζει πιθανότατα στη Λεγκανές

Αλέξης Σαββόπουλος 10:42 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 22.08.2024

Οι Ισπανοί κάνουν λόγο για πρόταση δυο ετών από την ομάδα της LaLiga στον βασικό μεταγραφικό στόχο των κιτρινόμαυρων για την επίθεση.

Η επόμενη κίνηση που θα κάνει ο Άρης, μόλις ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με τον Λόρεν Μορόν θα είναι η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης με το όνομα του Μουνίρ Ελ Χαντάντι να έχει εδώ και καιρό ξεχωρίσει και να βρίσκεται σε προτεραιότητα. Όμως όπως φαίνεται ο παίκτης δεν θα έρθει στην Ελλάδα και τον Άρη αλλά θα παραμείνει κάτοικος Ισπανίας. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Marca, ο 28χρονος παίκτης αποτελεί στόχο της Λεγκανές και είναι μια ανάσα από τις υπογραφές.

Όπως αναφέρει η γνωστή ισπανική εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση, η Λεγκανές έχει καταθέσει πρόταση στον Μουνίρ για δυο χρόνια και μάλιστα αναφέρει ότι στον παίκτη αρέσει η προοπτική να μείνει στη LaLiga αφού δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να βρει ένα συμβόλαιο στην Σαουδική Αραβία που ήταν ο βασικός του στόχος. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μουνίρ δεν ήταν μεταγραφικός στόχος από την αρχή για τη Λεγκανές, αλλά προέκυψε πρόσφατα και η προοπτική αρέσεις τον τεχνικό της διευθυντή Txema Indias αφού είναι ένας παίκτης που προέρχεται από γεμάτες συμμετοχές, παίζει σε δυο θέσεις της επίθεσης και δεν έχει αντιμετωπίσει σοβαρούς τραυματισμούς.

Στο ρεπορτάζ δεν αναφέρεται αν ο παίκτης έχει αποδεχθεί την πρόταση αλλά οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά των ανθρώπων του Άρη αναφέρουν ότι ο Ισπανός με καταγωγή από το Μαρόκο, έχει σχεδόν συμφωνήσει προφορικά με την Λεγκανές και μένουν μόνο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις. Κάτι που θα υποχρεώσει τον Άρη να στραφεί σε άλλη περίπτωση, πάντα εφόσον αποχωρήσει ο Μορόν...