Αρης: Χάθηκε ο Μενσά, υπέγραψε στην Αλ Ριάντ

Φωτ. IMAGO

Αρης: Χάθηκε ο Μενσά, υπέγραψε στην Αλ Ριάντ

Αλέξης Σαββόπουλος 10:47 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 21.08.2024

Στη Σαουδική Αραβία θα παραμείνει ο 29χρονος Γκανέζος που υπήρξε μεγάλος στόχος του Άρη. Τι αλλάζει στον μεταγραφικό σχεδιασμό των κιτρινόμαυρων.

Στη Σαουδική Αραβία θα παραμείνει τελικά ο Μπερνάρ Μενσά που αποτέλεσε εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον, μεγάλο μεταγραφικό στόχο για τον Άρη και τον Θόδωρο Καρυπίδη προσωπικά. Ο 29χρονος Γκανέζος με τα 14 γκολ σε 30 ματς στην 1η του σεζόν στη Saudi Pro League με την Αλ Ται, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ομάδα της πρωτεύουσας Αλ Ριάντ, κάνοντας μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Αρης βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με τον παίκτη όλο αυτό το διάστημα, προσπαθώντας να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα, με δεδομένο ότι μιλάμε για ένα παίκτη με «βαρύ» βιογραφικό και ετήσιες απολαβές άνω του εκατομμυρίου, αλλά η δυσκολία να μείνει ελεύθερος και το ειδικό καθεστώς που ισχύει στη Σαουδική Αραβία, κατέστησαν τελικά ανέφικτη την απόκτησή του.

Η εξέλιξη αυτή που ούτως ή άλλως συγκέντρωνε και αρκετές πιθανότητες, αλλάξει το μεταγραφικό πλάνο του Άρη που κρατούσε όλο αυτό το διάστημα ελεύθερη την τελευταία θέση ξένου στο ρόστερ του για τον Μενσά. Πλέον οι κιτρινόμαυροι θα στραφούν σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση που αναζητούν τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στο δεξί φτερό.