Άρης: Χωρίς Φαμπιάνο στις Σέρρες, πρεμιέρα για Μπένετ
i

@intime

Άρης: Χωρίς Φαμπιάνο στις Σέρρες, πρεμιέρα για Μπένετ

Αλέξης Σαββόπουλος 18:32 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 14.08.2024

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό έμεινε ο Βραζιλιάνος λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό. “Πρώτη” για τον νεαρό Κοσταρικανό. Μετά απο καιρό στην αποστολή ο Λούκας Ρουπ.

Χωρίς τον ένα από τους βασικούς του κεντρικούς αμυντικούς ταξίδεψε στις Σέρρες για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ο Αρης. Ο Φαμπιάνο δεν κατάφερε να ξεπεράσεις τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Άκης Μάντζιος προτίμησε να τον αφήσει έξω για να τον προφυλάξει. Εκτός είναι για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ζουλ ενώ για λόγους αποφόρτισης είναι εκτός ο Μάνου Γκαρθία.

Ο προπονητής του Αρη πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Τζούισον Μπένετ ενώ μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα επιστρέφει σε αποστολή ο Λούκας Ρουπ.

Αναλυτικά η αποστολή του Αρη για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Durasek, Pardo, Rupp, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Φετφατζίδης, Δεληζήσης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (τραυματίας), Jean Jules Mvondo (ανέτοιμος), Manu Garcia (για λόγους αποφόρτισης), Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Κυριαζής, Αγοραστός.