Αρης: Χωρίς Κουέστα η αποστολή για τον αγώνα με την Κηφισιά

Κουέστα

i

©Intime

Αρης: Χωρίς Κουέστα η αποστολή για τον αγώνα με την Κηφισιά

Αλέξης Σαββόπουλος 17:31 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 14.08.2024

Εκτός αποστολής λόγω νέων ενοχλήσεων στη μέση έμεινε ο Ισπανός τερματοφύλακας. Επιστροφή για Ρόουζ.

Χωρίς τον Χουλιάν Κουέστα ταξιδεύει ο Αρης σε λίγη ώρα για την Αθήνα για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (27/01), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League». Ο Ισπανός τερματοφύλακας αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο γνωστό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στη μέση και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες και ξεκούραση. Αυτό σημαίνει ότι στον αυριανό αγώνα κάτω απο τα δοκαρια θα καθίσει ο Λευτέρης Χουτεσιώτης και στον πάγκο θα είναι ο νεαρός Κυριαζής. Εκτός έμεινε για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ζουλ που θα επιστρέψει στον επαναληπτικό της Τρίτης.

Η αποστολή του Αρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Manu Garcia, Doukoure, Durasek, Suleymanov, Menendez, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Brabec (τιμωρημένος), Jean Jules Mvondo (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Cuesta (λόγω ενοχλήσεων στη μέση), Pardo, Rupp, Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Αγοραστός.