Αρης: Χωρίς Μάγιο, αλλά με Μόντσου και Βέλεθ στην Κρήτη
i

Μόντσου©intime

Αρης: Χωρίς Μάγιο, αλλά με Μόντσου και Βέλεθ στην Κρήτη

Αλέξης Σαββόπουλος 21:13 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 14.09.2024

Μόνο ο Μάγιο τελικά έμεινε εκτός αποστολής των κιτρινόμαυρων για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Κανονικά ο Μόντσου, επιστρέφει και ο Βέλεθ.

Από τους τρεις Ισπανούς που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών στο διάστημα της διακοπής, μόνο ο Μάγιο δεν τα κατάφερε τελικά να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, Μόντσου και Βέλεθ ξεπέρασαν τα προβλήματα στο πόδι, που τους ταλαιπωρούσαν και ταξίδεψαν κανονικά στην Κρήτη. Εκτός παραμένει φυσικά και ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ που θα εκτίσει την προτελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, ο ανέτοιμος Χουάνκαρ καθώς και οι Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής.

Η αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Sidklev, Montoya, Fattore, Frydek, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης.