Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Άρη για Πανσερραϊκό

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Άρη για Πανσερραϊκό

Sportal newsroom 17:38 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 22.08.2024

Ο Άρης ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες το απόγευμα του Σαββάτου (24/08, 20:00) για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τους Σερραίους, με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει πανέτοιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Άρης: Τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και από την Πειθαρχική της λίγκας - Τι ισχύει συνδυαστικά με την «καμπάνα» από τη ΔΕΑΒ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:30 - 22.08.2024

Άρης: Τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και από την Πειθαρχική της λίγκας - Τι ισχύει συνδυαστικά με την «καμπάνα» από τη ΔΕΑΒ

Και νέα τιμωρία έδρας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά από την Πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας. Γιατί ο Άρης θα εκτίσει μόνο τη μια αγωνιστική της τιμωρίας που του επιβλήθηκε από τη ΔΕΑΒ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (24/08, 20:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής), η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!