Αρης: Νοκ άουτ στον επαναληπτικό ο Ζουλ
i

©intime

Αρης: Νοκ άουτ στον επαναληπτικό ο Ζουλ

Αλέξης Σαββόπουλος 19:06 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 14.08.2024

Θλάση στον τετρακέφαλο υπέστη τελικά ο Καμερουνέζος που χάνει οριστικά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Οσφυαλγία ο Κουέστα.

Άσχημα ήταν τελικά τα μαντάτα για τον Ζαν Ζουλ που τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, ο παίκτης του Άρη υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού τετρακεφάλου (σε μια εβδομάδα θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του). Αυτό σημαίνει ότι τίθεται οριστικά νοκ άουτ από την ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Ο τραυματισμός του Ζουλ έρχεται σε ένα πολύ καθοριστικό διάστημα για τον Άρη και προσθέτει ένα τεράστιο πονοκέφαλο στον Μάντζιο που έχει εκτός και τον Βερστράτε που συνέχισε και σήμερα με θεραπεία και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον επαναληπτικό. 

Με πρόβλημα επέστρεψε από την Αθήνα και ο Κουέστα, ο οποίος αποκόμισε ένα πρόβλημα στη μέση (οσφυαλγία) από το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με την Α.Ε.Κ. και θα μείνει εκτός της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης.

Αυτό που κατάφερε ο Άρης στην OPAP Arena δεν το έχει κάνει κανείς!

Αυτό που κατάφερε ο Άρης στην OPAP Arena δεν το έχει κάνει κανείς!

Δεν είναι μόνο η ισοπαλία που πήρε ο Άρης στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα να είναι 100% μέσα στο κόλπο της πρόκρισης. Αλλά και το μεγάλο πρόβλημα που δημιούργησε -μόνος αυτός- στην ΑΕΚ...

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες του Άρη χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ).