Ξεκινάει κι επίσημα η εποχή Σλοτ στη Λίβερπουλ!

Ξεκινάει κι επίσημα η εποχή Σλοτ στη Λίβερπουλ!

Κώστας Τόπας 11:51 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 01.06.2024

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άρνε Σλοτ.

Ο Άρνε Σλοτ είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ, αντικαθιστώντας τον Γιούργκεν Κλοπ που αποχώρησε από προπονητής μετά από σχεδόν εννέα χρόνια στο Άνφιλντ.

Ο Άρνε Σλοτ θα εντάξει στους «Reds» δικούς του παίκτες αλλά και προσωπικό και φαίνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία, ενόψει της νέας σεζόν. Το προσωπικό του Ολλανδού αρχίζει να διαμορφώνεται, καθώς ο Ρούμπεν Πίτερς θα ακολουθήσει τον Σλοτ από τη Φέγενορντ για να γίνει ο νέος προπονητής σωματικής απόδοσης στην πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός θα αρχίσει να δουλεύει με τη νέα του ομάδα όταν ξεκινήσει η προετοιμασία τον Ιούλιο, με ένα ταξίδι τριών αγώνων στις ΗΠΑ μέρος των προετοιμασιών για το 2024-25. Ο Σλοτ αναλαμβάνει τους «Reds» μετά από τρεις άκρως επιτυχημένες σεζόν με τη Φέγενορντ, κατά τις οποίες την οδήγησε στον τίτλο του πρωταθλήματος το 2023 και αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην Eredivisie σε δύο σεζόν.

Από τότε που υπέγραψε επέκταση συμβολαίου στη Φέγενορντ πέρυσι, η αμοιβή του έφτανε τα 4-5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, στη Λίβερπουλ, ο Άρνε Σλοτ πρόκειται να λαμβάνει οκτώ εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ξέχωρα τα μπόνους.

Αυτός είναι ο νέος «παράδεισος» αξίας τεσσάρων εκατ. ευρώ του Κλοπ μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ
PREMIER LEAGUE

10:10 - 01.06.2024

Αυτός είναι ο νέος «παράδεισος» αξίας τεσσάρων εκατ. ευρώ του Κλοπ μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ

Μετά την αποχώρηση από το Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ θα πρέπει σύντομα να ταξιδέψει στη Μαγιόρκα, όπου θα μείνει σε πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στη νέα του βίλα αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ δεν πρέπει μόνο να παίξει στη σκιά του Κλοπ, αλλά με κάποιο τρόπο να διατηρήσει την απεριόριστη ενέργειά του και να σφυρηλατήσει τους ίδιους δεσμούς με τους απαιτητικούς οπαδούς και τους παίκτες. Οι εμπειρίες του Ντέιβιντ Μόγιες και του Ουνάι Έμερι, μετά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ, έχουν δείξει πόσο δύσκολο είναι να ακολουθήσεις έναν προπονητή θρυλικού αναστήματος.